Ce i-a cerut Prințul Philip soției sale, Regina Elisabeta?

SocialNews

Între Prințul Philip și Regina Elisabeta a existat o foarte frumoasă poveste de dragoste. Acesta i-a cerut soției sale pe patul de moarte să continue să se bucure de viață.

Moartea Prințului Philip a fost ca un șoc pentru familia Regală, dar mai ales pentru Regina Elisabeta, care a suferit cumplit pentru soțul ei. Povestea de dragoste din ei a fost atât de puternică, încât Regina i-a făcut o promisiune pe patul de moarte!

Conform Metro.co.uk, Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, a jurat să continue să se bucure de viață chiar și după trecerea în neființă a celui care i-a fost soț timp de 73 de ani. Ducele de Edinburgh a făcut aceeași promisiune, în cazul în care Regina murea înaintea lui, în cadrul unei discuții în care cuplul regal a stabilit ce va face cel rămas în viață.

Cei doi vorbeau adesea despre cum se va descurca unul fără celălalt și într-un final au ajuns la o concluzie: acela care va rămâne în viață va trebui să țină doliu, dar nu pentru mult timp, apoi să se bucure de restul vieții lui”, a declarat expertul regal Richard Kay.

Pe Twitter, familia regală britanică a publicat un citat emoţionant al reginei despre Ducele de Edinburg, extras din discursul pe care l-a rostit la sărbătorirea nunţii
de aur în 1997.

El a fost, pur şi simplu, forţa mea şi a rămas în toţi aceşti ani iar eu şi familia, şi atât de multe ţări îi suntem îndatoraţi mai mult decât ar pretinde sau vom şti vreodată”, a rostit în 1997 Regina.

 

Sursa – www.redacția.ro
Sursa fotografiilor – www.mediafax.ro și www.eva.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate