Ce ingredientele au parfumurile arabe

Evans

Ingredientele prime ale oricarui parfum sunt in mod traditional produsele naturale. Acestea pot fi flori, ierburi, condimente, fructe, paduri, radacini, rasini, bazalmi, frunze, gume sau secretii animale. Resurse precum petrolul, alcoolul, carbunele si alte substante petrochimice pot fi, de asemenea, prezente in multe parfumuri.

Parfumurile orientale sau parfumurile arabesti tind sa contina o serie de ingrediente care domina industria parfumurilor si astfel ele devin foarte prestigioase. Cunoscute pentru caldura si senzualitatea lor, parfumurile arabesti au un buchet opulent cu ingrediente intense, inclusiv mosc si vanilie, precum si o serie de rasini si lemne, cum ar fi Oud. Adesea, aceste arome distinctive sunt insotite de note de flori exotice si condimente.

Primul proces este extragerea uleiurilor esentiale din produsele naturale sau crearea versiunilor sintetice din ingredientele prime. Uleiurile naturale sunt extrase din produsele naturale de baza, fie ca sunt flori, fie lemn, sau oricare dintre celelalte ingrediente mentionate mai sus, prin procesul de distilare cu abur, extractie cu solvent, inflorire sau macerare . In timp ce toate aceste procese difera in metodologie, rezultatul final este acelasi si adica un ulei intepator, concentrat.

Parfumierii experti din acest domeniu, cunoscuti sub denumirea de nasuri, vor amesteca aceste uleiuri esentiale, folosind cunostintele lor experte despre parfumurile pentru a crea parfumul.

Odata ce procesul de amestecare a fost finalizat, parfumul, apa de colonie sau apa de toaleta trebuie sa fie invechita. Acest lucru poate dura de la cateva luni pana la cativa ani. Nasul va testa din nou parfumul pentru a asigura un produs final de inalta calitate.

Mirosul final este descris in functie de notele sale. Fiecare ulei esential si parfum are trei: note de varf, note centrale si note de baza. Notele de varf tind sa aiba arome picante si citrice. Notele centrale, uneori cunoscute si sub denumirea de note de inima, ofera corpului parfumuri florale. Notele de baza creeaza un parfum de durata si includ lemnul si rasinile tale.

Emirate Note va pune la dispozitie cele mai rafinate parfumuri alese cu mare grija si aduse pentru dumneavoastra din Dubai.

 

 

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate