Ce mari s-au făcut fetițele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea! Indira și Rania sunt gemene

SocialNews


Ce mari s-au făcut fetițele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea! Indira și Rania sunt gemene. Valentina Pelinel este o mamă împlinită. La vârsta de 42 de ani, fostul fotomodel de succes se bucură acum de viața de mamă și familia frumoasă pe care și-a clădit-o alături de afaceristul Cristi Borcea.

Cei doi au împreună trei copii: Milan, în vârstă de 7 ani, și gemenele Indira Maria și Rania Maria, în vârstă de 4 ani.

De când a devenit mamă, Valentina Pelinel a făcut niște pași în spate din lumina reflectoarelor și s-a dedicat vieții de mamă, într-un mod cât se poate de discret. De aceeași discreție a dat dovadă și în ceea ce privește expunerea copiilor ei pe rețelele sociale. Iar din acest motiv, fiecare apariție alături de copii stârnește uimirea tuturor.

Ce mari s-au făcut fetițele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel este mama a trei copii frumoși și se poate mândri cu două fetițe cu adevărat speciale.
Indira și Rania sunt gemene, au venit pe lume la data de 1 martie 2019. Și încă de dinainte ca ele să se nască, părinții au decis să le boteze pe amândouă cu același prenume sfânt – Maria, în cazul lor.

„Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese.”, povestea Valentina Pelinel, citată de o publicație online.

  Comercianții din Ungaria vor trebui să ….împacheteze cărțile LGBTQ+…în așa fel încât coperțile lor să nu fie vizibile!

Așa cum este firesc, fiecare copil moștenește din trăsăturile părinților sau ale rudelor din partea fiecărui părinte. Genetica este cu adevărat surprinzătoare. Iar unii copii pot moșteni mai mult din trăsăturile bunicilor, mătușilor, decât din ale părinților.

În cazul Indirei și Raniei, ceea ce este cu adevărat uimitor, este că, deși sunt gemene, fetițele nu doar că nu sunt leite, dar una dintre ele seamănă mai tare cu tatăl ei, iar cealaltă cu mama.

Indira și Rania sunt gemene

Într-o fotografie recentă postată de Valentina Pelinel, alături de cele două minuni ale sale, s-a putut observa mai bine acest lucru.

Ne uităm cum cresc sub ochii noștri și cum devin două domnișoare cu personalități diferite, cum descoperă lumea alături de noi. Fiecare moment devine atât de important tocmai pentru că timpul fuge mult prea repede.

Rania e lipită de mine, Indira este în lumea ei și este mai înspre tati. Am învățat de la copiii mei să fiu mai tolerantă. Nu aveam atât de multă răbdare. Nici măcar nu ridic glasul în fața lor. Vreau să crească frumos și armonios. Cristi nu are răbdare de fel, dar cu copiii e altfel”, declara Valentina Pelinel despre ele, la aniversarea lor de 4 ani de anul acesta, scrie demamici.ro.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment