Ce mișcare controversată a făcut Irina Tănase după ce l-a văzut pe Liviu Dragnea neiertându-i amantlăcul

SocialNews

Irina Tănase părea că nu a putut accepta ideea că Liviu Dragnea nu vrea să se întoarcă la ea, și a început să facă gesturi pentru a-i arăta cât de dureroasă este. După ce a dezvăluit scandalul buletinului despre posibilii iubiți, ea a decis să se „invizibilă”! 

Irina Tănase și-a șters pagina de Instagram. Se pare că face tot posibilul să ștergă urmele scandalului, astfel încât să-l atragă din nou la ea pe fostul șef PSD.

De altfel, Irina a declarat, în exclusivitate, pentru Gândul.ro că îl așteaptă acasă pe Liviu Dragnea.

„De aproape o săptămână, nu mai pot dormi, nu mai mănânc, nu-mi mai găsesc liniștea. Mă gândesc unde s-a rupt această relație, ce nu am știut să gestionez. Cât s-a aflat în penitenciar, i-am fost alături, eram aproape zilnic la avocați pentru a găsi soluții și l-am apărat public, atunci când alții s-au ferit. Fiindcă l-am iubit și îl iubesc mi-am asumat și critici. Nu a fost confortabil și nici nu este pentru o fată de 29 de ani să fie denigrată, înjurată pe rețelele sociale, în anumite publicații, doar pentru că eram iubita lui Liviu Dragnea. Mi-am asumat totul!

M-am trezit într-un ocean de ură, dar fiindcă îl iubesc nu mă dau deoparte. El era, oricum, mai gelos din fire, motiv pentru care m-am și îndepărtat de foștii mei prieteni, îndeosebi de bărbați. Prieteni, atenție la nuanță, nu iubiți! Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten. Liviu mă cunoaște, știe că nu sunt persoana care să fie radicală și să mă rup de oameni. Păstrez cu ei o relație decentă. Așa cum am păstrat și cu Paul și nu numai cu el.”. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Irina Tănase, victima unei răzbunări?

Infidelitatea Irinei Tănase poate fi pusă la îndoială de un nou indiciu. A apărut un detaliu care a schimbat complet datele amantei, pentru că fostul președinte PSD o va părăsi!

Stenograma conversației este fabricată! Așa s-a gândit Irina, iar acum încearcă să-și demonstreze nevinovăția în scandalul infidelității. Mai exact, numărul de telefon al așa-zisului iubit Paul care apărea în transcriere era de fapt un cunoscut om de afaceri care locuia în Marea Britanie!

Paul este numele celui care a avea o relație cu Irina Tănase. Liviu Dragnea a părăsit locuința căsătorită după ce a fost informat despre stenograma de infidelitate. Presupusul iubit al Irinei este din Galați, iar tatăl ei se spune că deține o mare firmă de construcții. Cel puțin oamenii din cercul lui de prieteni se laudă așa.

sursa: www.ciao.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate