Ce sunt hainele din bambus?

SocialNews

Este adevărat, hainele din bambus au apărut în urmă cu mii de ani. Astăzi, sunt din nou în centrul atenției cumpărătorilor, datorită calităților lor deosebite. Sunt preferate de mămici pentru copiii foarte mici, în special.

Spre deosebire de bumbac, bambusul este o plantă foarte puțin pretențioasă, care crește fară a avea nevoie de substanțe chimice. Nu are nevoie nici de îngrășăminte chimice și nici de prea multă apă pentru a se dezvolta.
Țesătura din bambus este 100% naturală și chiar biodegradabilă.
haine din bambusSpecialiștii susțin faptul că țesătura din bambus este cea mai recomandată pentru hainele bebelușilor și ale copiilor mici. Acest lucru se datorează faptului că, fibrele de bambus sunt hipoalergice și nu irită sub nici un fel de formă pielea. Sunt rezistente, moi și nu împrumută mirosul pielii. Nu este nevoie să fie dezinfectate periodic!
 Hainele confecționate din fibre de bambus sunt recomandate și persoanelor alergice, cu sensibilitate crescută a pielii, în special, precum și pentru cei care suferă de astm sau alte tipuri de alergii.

 

Contents
Este adevărat, hainele din bambus au apărut în urmă cu mii de ani. Astăzi, sunt din nou în centrul atenției cumpărătorilor, datorită calităților lor deosebite. Sunt preferate de mămici pentru copiii foarte mici, în special.Spre deosebire de bumbac, bambusul este o plantă foarte puțin pretențioasă, care crește fară a avea nevoie de substanțe chimice. Nu are nevoie nici de îngrășăminte chimice și nici de prea multă apă pentru a se dezvolta.Țesătura din bambus este 100% naturală și chiar biodegradabilă.Specialiștii susțin faptul că țesătura din bambus este cea mai recomandată pentru hainele bebelușilor și ale copiilor mici. Acest lucru se datorează faptului că, fibrele de bambus sunt hipoalergice și nu irită sub nici un fel de formă pielea. Sunt rezistente, moi și nu împrumută mirosul pielii. Nu este nevoie să fie dezinfectate periodic! Hainele confecționate din fibre de bambus sunt recomandate și persoanelor alergice, cu sensibilitate crescută a pielii, în special, precum și pentru cei care suferă de astm sau alte tipuri de alergii.O altă propietate importantă a lor, este aceea de a absorbi de patru ori mai repede transpirația decât hainele obișnuite. Este unul din motivele pentru care sunt foarte recomandate pentru bebelușii care transpiră mult, se joacă continuu și stau mult timp în pat. Tot acestea, oferă și o protecție mult mai bună împotriva soarelui și a razelor ultraviolete.Bambusul conține substanța bambus-kun care împiedică dezvoltarea bacteriilor pe suprafață acestuia. Deși este greu de crezut, este motivul principal pentru care hainele din bambus au propietați antimicrobiene bune.Foarte multe magazine din România au început deja să comercializeze haine de acest gen și la noi. Dacă le găsiți în magazine, să nu le ocoliți! Sunt foarte sănatoase și potrivite, mai ales, pentru copii.SUCCES la cumpărături!!
O altă propietate importantă a lor, este aceea de a absorbi de patru ori mai repede transpirația decât hainele obișnuite. Este unul din motivele pentru care sunt foarte recomandate pentru bebelușii care transpiră mult, se joacă continuu și stau mult timp în pat. Tot acestea, oferă și o protecție mult mai bună împotriva soarelui și a razelor ultraviolete.
Bambusul conține substanța bambus-kun care împiedică dezvoltarea bacteriilor pe suprafață acestuia. Deși este greu de crezut, este motivul principal pentru care hainele din bambus au propietați antimicrobiene bune.
Foarte multe magazine din România au început deja să comercializeze haine de acest gen și la noi. Dacă le găsiți în magazine, să nu le ocoliți! Sunt foarte sănatoase și potrivite, mai ales, pentru copii.
SUCCES la cumpărături!!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
1 Comment
servere vps gazduire web servere dedicate