Ce tehnologii medicale folosesc Antonia și Alex Velea pentru a se proteja de Covid

SocialNews

Paparazzii i-au surprins pe Alex Vilea si Antonia in timp ce ieseau dintr-o clinica din zona Primaverii. „Asortați” în brand-uri, ea a purtat o geantă Gucci și le-a cerut celor doi artiști să se dea experților pentru a avea grijă de ei, cel mai probabil pentru a le crește imunitatea.

Pielea perfectă a Antoniei poate fi acoperită doar de cremă SPF fără fond de ten. Pe de altă parte, Alex Velea a ales aceeași îmbrăcăminte de culoare kaki deschisă.

Din cauza volatilității vremii, Antonia și Velea și-au grăbit ritmul când a căzut prima picătură de ploaie. Când au ajuns în parcare așteptându-și mașina, artistul a dat dovada de bună-creștere. Apropo, a făcut un gest normal, dar bărbații o fac rar acum. I-a deschis ușa mașinii pentru iubita lui, ca să se simtă mai confortabil, apoi a urcat în mașină. Informații mai detaliate despre CANCAN.RO.

Când se vor căsători Alex Velea și Antonia

Antonia va deveni în curând doamna Velea. Frumoasa artistă a primit inelul de logodnă de la cântărețul pe care-l iubește de mai bine de opt ani. În dimineața zilei de joi, 22 iulie, Alex a pus pe Instagram poza cu iubita sa purtând un frumos inel cu diamante, alături de un mesaj de suflet: „A zis Da. Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte„.

Chiar dacă relația lor este aproape perfectă, iar momentul cererii în căsătorie a emoționat-o pe artistă, Antonia nu a plănuit încă detaliile nunții.

Nu știm încă, nu am început să ne organizăm concret, nici să discutăm foarte detaliat”, a declarat interpreta pentru CIAO.RO.

Sursa: Ciao

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate