Ce trebuie sa sti daca esti in căutarea unei agenții de design

Evans

Când ești în căutarea unei agenții de design, prima oprire este de obicei internetul. Chiar dacă ați primit o recomandare de la un prieten sau ați observat anunțul sau biroul unei agenții locale, probabil că veți căuta site-ul lor înainte de a lua legătura – și așa ar trebui!

Site-ul web al unei agenții de web design vă va oferi o primă privire grozavă asupra a ceea ce poate face și, de asemenea, v-ați aștepta ca propriul site web să fie un exemplu de cea mai bună activitate a lor.

Aveți grijă să evitați capcana de a vă gândi „Nu aș vrea asta pe site-ul MEU”, totuși. Un site web de agenție poate avea obiective foarte diferite de ale dvs., așa că este mult mai important să vă uitați doar la design și stiluri în general.

Dacă site-ul pare învechit, dacă lucrurile nu funcționează acolo sau dacă ați mai văzut site-uri asemănătoare, acesta este un semn rău.

Merită să verificați cum funcționează site-ul și pe mobil și pe tabletă, este o modalitate bună de a verifica dacă compania depune la fel de mult efort în designul lor mobil ca și pe desktop.

Experiență & Expertiză

Cât timp lucrează o agenție digitală este o altă modalitate bună de a le analiza experiența. 

Designul web este o industrie în care există o mulțime de freelanceri care se înființează ca o afacere într-o lună și găsesc o poziție salariată în următoarea, ceea ce te poate lăsa în stare de necaz dacă ai nevoie de muncă pe site-ul tău.

Mai mare nu este întotdeauna mai bine cu agenția ta, dar trebuie să alegi o companie care este la nivelul potrivit pentru tine. Mulți clienți își doresc asigurarea că știu cine lucrează pe site-ul lor la un moment dat sau cine va răspunde la telefon atunci când apelează, dar unii vor asigurarea că știu că există o echipă completă, astfel încât să fie întotdeauna cineva disponibil atunci când sunt necesare.

Web Design specific industriei

De asemenea, veți dori să vă uitați la exemple ale muncii lor anterioare, studii de caz, mărturii și recenzii.

Ceea ce apare foarte mult este clienții care caută o agenție de design cu experiență în industria lor sau o agenție care realizează exclusiv site-uri web pentru sectorul lor. 

Mulți oameni consideră că aceasta este o modalitate bună de a vă asigura că designerii dvs. web vă înțeleg pe dvs. și afacerea dvs., dar, de fapt, poate cauza mari probleme.

Designul web nu este ca și cum ai crea un produs, în mod activ nu vrei ca fiecare să fie la fel – pentru că două companii din aceeași industrie nu sunt identice. Compania ta este unică, iar site-ul tău trebuie să fie și el.

O agenție care proiectează doar pentru sectorul dvs. va avea probabil o listă de verificare cu „lucruri de care veți avea nevoie”. Probabil că nu vor avea prea multă flexibilitate sau inspirație să gândească în afara briefului, să vină cu idei noi, interesante sau să găsească modalități prin care să ieși în evidență – pentru că au făcut toate acestea înainte, de multe ori.

Design consistent

Un alt lucru la care trebuie să fiți atenți sunt site-urile web care încep să arate toate similare.

Unele agenții digitale vor folosi câteva șabloane și le vor reface pur și simplu pentru clienți, schimbând imagini și culori în loc să creeze un nou design de la zero.

Este în regulă dacă cauți ceva ieftin și vesel, dar dacă vrei ca site-ul tău să iasă în evidență sau dacă ești cotat pentru un site la comandă, asigură-te că nu primești la fel ca toți ceilalți.

Dacă o agenție are în portofoliu o mare varietate de site-uri web, atunci acesta este un semn grozav că realizează un design unic, la comandă pentru fiecare dintre clienții săi.

Verificați pentru a vedea dacă portofoliul lor include site-uri care arată dramatic diferit unul de celălalt, utilizează diferite aspecte sau include site-uri care funcționează diferit față de altele.

Conţinut

Când a fost ultima dată când această agenție a scris un articol pe blog? Când a fost ultimul lor Tweet? Despre ce le place să vorbească? 

Conținutul de pe site-ul agenției dvs. este o modalitate bună de a vă face o idee despre cine sunt și cum sunt, precum și de a vă arăta nivelul lor de angajament față de propria strategie de marketing.

Dacă doriți ca site-ul dvs. să se claseze bine, este o idee bună să alegeți o agenție care să arate că joacă un rol activ în marketing și SEO pentru propria companie. Chiar dacă nu îi alegeți pentru servicii de marketing în curs de desfășurare, arată că au abilitățile necesare pentru a vă face toată optimizarea la fața locului și pentru a vă ajuta să începeți bine.

Articolele și subiectele de blog sunt, de asemenea, o bună măsură a experienței unei agenții. Dacă citiți o mulțime de titluri despre bune practici de design, tehnologii și SEO, este un semn bun că aceasta este o afacere cu autoritate. 

 

Dacă blogul este în principal despre afacerea în sine, fără prea multe informații despre industrie în general, este un semn că s-ar putea să nu aibă multe cunoștințe de împărtășit.

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate