Celebra jurnalistă și corespondentă de război, Mara Bănică, s-a căsătorit pe 12 iunie 2021

SocialNews

Jurnalista a postat o poză pe contul său de Instagram, în care apare alături de soțul ei și de nași, în biserică. A primit mii de like-uri din partea fanilor pe rețelele de socializare. Aceștia i-au transmis urări pentru fericitul eveniment! Artista Oana Radu a felicitat-o și i-a urat „Casă de piatră!”.

Mara Bănică
„Eu îmi doresc foarte mult un copil şi îmi doresc o familie în adevăratul sens al cuvântului.  Deci mi-aş dori să ştiu că îmi găsesc, în sfârşit pe cineva, cu care să stau aşa până mor eu sau moare el. Cred că un băiat mi-aș mai dori. Nu mă văd mamă de fată, deloc, deloc. Îngrijorarea nu are legătură cu câţi copii ai. Dacă eşti mamă, eşti cu normă întreagă pentru fiecare dintre ei. 
Dar cred că n-aş mai face aceleaşi greşeli, în ceea ce priveşte nebunia aia de cumpărături. Deci n-aş mai lua decât 6 bodyuri, pentru primele 3 luni şi pamperşi şi nu ştiu, sterilizator de biberoane, de exemplu.  Dacă un bărbat vrea să fie tatăl copilului meu ar trebui să aibă umor, să fie copt. Să fie un bărbat copt asta clar. Nu ştiu, în jur de 40 de ani. Să aibă foarte mult umor. Să aibă o profesie, să-şi câştige banii şi cam atât. Să fie un om bun”, declara Mara Bănică în urmă cu ceva timp.
Mara Bănică2
Cine este noul soț al Marei Bănică?
Actualul soț al celebrei jurnaliste nu își dorește să devină o persoană publică! Din acest motiv, Mara nu i-a dezvaluit numele și nici nu a postat pe Facebook poze de la cununia religioasă, în care să se vadă chipul lui.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate