Cere oficial verificări în Austria pentru a vedea dacă sancțiunile UE se respectă

SocialNews

Europarlamentarul Eugen Tomac a solicitat Comisiei Europene să verifice dacă guvernul de la Viena respectă deciziile UE privind regimul sancțiunilor impuse Rusiei.

Europarlamentarul Eugen Tomac susține că Rusia amenință în mod constant țările vecine și a declanșat un război absurd în care oameni nevinovați sunt uciși zilnic, doar pentru că nu doresc să trăiască sub influența negativă a Kremlinului. Drept răspuns la aceste amenințări și încălcări ale dreptului internațional, Uniunea Europeană a impus sancțiuni.

„Cu toate acestea, există state membre care ignoră sancțiunile și continuă să facă afaceri cu oamenii lui Putin, cum este cazul Austriei”, susține europarlamentarul. „Din acest motiv, am solicitat Comisiei Europene să verifice dacă guvernul de la Viena respectă deciziile UE privind regimul sancțiunilor sau le sfidează, așa cum o face atunci când blochează accesul României în Spațiul Schengen cu un cinism inacceptabil”, a scris Tomac pe Facebook.

 

 Sursa

  Dorian Popa, în lacrimi după ce a fost prins drogat la volan. I s-a confesat unei artiste celebre: ”Plângea și se blestema”
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment