CHEESECAKE CU CARAMEL

SocialNews

INGREDIENTE

Blat
  •  175 g bisuiți digestivi
  •  50 g unt topit
Cremă
  •  500 g brânză moale
  •  160 ml lapte
  •  120 g zahăr pudră
  •  100 g sos de caramel
  •  15 ml esență de vanilie
  •  15 g granule de gelatină
  •  15 g coajă rasă de lămâie

MOD DE PREPARARE

  1. Biscuiții se zdrobesc bine și se amestecă intens cu untul topit.
  2. Într-o tavă de tort tapetată cu hârtie de copt punem aluatul și îl presăm cu grijă, până acoperă în mod uniform fundul tăvii. Se lasă la frigider până se întărește.
  3. Gelatina se pune la hidratat în laptele rece, timp de 10-15 minute.
  4. Ulterior, punem amestecul de lapte și gelatină pe bain marie, pentru a o topi. Aceasta nu trebuie să fiarbă, altfel textura ei va fi alterată.
  5. Între timp, amestecăm brânza, esența de vanilie, zahărul pudră și coaja de lămâie, până compoziția devine omogenă.
  6. Adăugăm și gelatina topită și continuăm să amestecăm.
  7. Turnăm crema peste blatul rece de biscuiți cu unt și lăsăm tortul la frigider cel puțin trei ore.
  8. Se servește rece, cu sos de caramel turnat deasupra.

  FRIGĂNELE CU BACON ȘI SIROP DE ARȚAR
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment