CHIFLĂ CU OU ȘI BACON

SocialNews
Ingrediente:
2 felii de bacon slab fără șorici
1 ou mare,
1 lingură de maioneză
1 frunză de salată
Se prăjește baconul într-o tigaie, aproximativ 5 minute, până devine crocant. Se prăjește oul în grăsimea de la bacon, 3-4 minute. Se poate prăji pe ambele părți. Chifla se taie în două, se prăjește și se unge cu maioneză. Se pun salata, baconul și oul pe baza pâinii și se acoperă cu capacul. Se servește imediat făra a se răci. Poftă bună!

  Românii plecați în străinătate la muncă, au trimis sume mari de bani în țară
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment