Christian Eriksen apare în prima fotografie, după stopul cardiac suferit pe teren, în mijlocul partidei Danemarca-Finlanda

SocialNews

Are doar 29 de ani! Christian Eriksen a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitat chiar pe terenul de fotbal, minute în șir, de către medicii danezi. Spre surprinderea și bucuria fanilor săi, Christian Eriksen a postat prima sa fotografie din spital.

De asemenea, Eriksen a făcut luni prima declarație publică după nefericitul incident:
„Bună ziua tuturor. Mulțumiri imense pentru mesajele uimitoare venite din întreaga lume. Înseamnă foarte mult pentru mine și familia mea. Sunt bine – în aceste condiții. Mai trebuie să trec prin niște examene la spital, dar mă simt bine. Acum îi voi susține pe băieții din echipa Danemarcei, în următoarele meciuri”, a declarat acesta.
Christian Eriksen
Martin Boesen este numele medicului echipei naționale a Danemarcei. Acesta a reușit să îi salveze viață tânărului jucător, resuscitându-l pe terenul de fotbal, minute în șir:
„Christian era plecat, practic, era mort. Era în stop cardiac. Nu ştiu cum am reuşit să-l readucem la viaţă, totul s-a întâmplat rapid. Niciunul dintre noi nu ştie încă ce s-a întâmplat de fapt cu Christian,” a mărturisit medicul.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate