Classlights va aduce iluminatul direct vs indirect

SocialNews

Iluminatul are multe aspecte unice. … Luminozitatea, culoarea, eficienta energetica etc.. Cu toate acestea, exista una care poate fi cea mai evaziva – directa si indirecta. Lumina poate fi multumit de mediul inconjurator si de sarcina si chiar de lumina si de downlight-uri, dar aceasta este propria sa consideratie.

Modul in care este livrata lumina intr-o zona poate face diferente subtile, dar si profunde ceva ce s-ar putea sa nu observi in spatii mai mari, cum ar fi depozite, stadioane, centre de conventii, facilitati mari de vanzare cu amanuntul etc.

Iluminarea directa pare, bine, evidenta si directa. Indreptati o sursa de lumina catre un obiect sau spatiu, iar cand lumina este aprinsa, obiectul sau spatiul va fi aprins. Este adevarat ca exista o oarecare lumina indirecta, deoarece lumina poate ilumina si obiecte din zona inconjuratoare, dar cea mai mare parte a luminii este directionata intr-un singur loc, acest lucru este foarte simplu.

La setarile mentionate mai sus, obiectivul este o lumina stralucitoare, confortabila, dar distribuita uniform, mai ales in zonele care necesita siguranta si concentrare, tipul de lumina ar trebui sa fie un aspect crucial.

Iluminarea indirecta se realizeaza prin reflectarea luminii de la o sursa de lumina. Poate fi reflectat de tavane sau corpuri cu reflectoare din policarbonat incorporate care le puteti gasi la magazinul nostru Classlight impreuna cu o multitudine de alte facilitate si articole de iluminat.

Iluminarea moale de la sursele de lumina indirecta reduce oboseala ochilor, nu arunca umbre dure, creeaza intuneric si bazine de lumina si ofera un mediu mai confortabil pentru muncitori si pasionatii de sport.

Este usor de inteles de ce iluminarea indirecta este adesea confundata cu iluminarea in sus, deoarece luminozitatea luminii in sus si proiectia acesteia din tavan este adesea modul in care se obtine iluminarea indirecta.

In functie de efectul dorit, exista o multitudine de corpuri de iluminat si nenumarate tehnici de instalare care le veti gasi la Classlights si va pot ajuta sa obtineti efectele pozitive ale iluminatului indirect din orice directie.

Puteti chiar sa aruncati lumina de pe blaturi sau podele, punand benzi . Si nu uitati sa luati in considerare beneficiile combinarii luminii directe si indirecte pentru a maximiza productivitatea si bunastarea.

Va invitam pe magazinul nostru online Classlights pentru a descoperi o gama larga de corpuri de iluminat.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate