Classlights va sfatuieste cum sa incorporati si sa va gestionati solutiile de iluminat

SocialNews

Spatiul de iluminat comercial, cu varietatea sa de spatii si functii arhitecturale, este in fruntea designului de iluminat. Modulele Classlights de iluminat atat de forme traditionale, cat si de forme moderne apar folosind surse de lumina standard, in plus fata de iluminatul cu LED-uri si panouri plate.

Aceste solutii de iluminat necesita expertiza in proiectare in directia luminii, managementul termic, managementul energiei si controlul culorii in care Classlights isi de didica mult interes pentru a putea oferi clientilor doar cele mai bune echipamente. Aceste noi solutii se bazeaza pe noi sisteme electronice pentru a oferi o eficienta energetica care nu este posibila fara integrarea electronicii inteligente, controlul senzorilor si managementul avansat al energiei

Intelegerea luminilor LED

Spre deosebire de lampile incandescente si fluorescente, care sunt lumini cu zona distribuita, LED-urile sunt adevarate reflectoare. Majoritatea filamentelor din becurile incandescente acopera o suprafata de centimetri, iar becurile fluorescente variaza in lungime .Pe de alta parte, LED-urile sunt foarte, iar sursa de lumina trebuie combinata cu mai multe lampi si dirijata prin lentile si reflectoare pentru a acoperi o suprafata mare.

Alta diferenta intre iluminatul traditional si iluminatul LED este modelul termic cu LED. Lampile cu incandescenta si cu descarcare de mare intensitate pierd mai mult de 90% din caldura radianta si mai putin de 5% din caldura convectiva si de conductie. Lampile fluorescente pierd 40% prin radiatie, 40% prin convectie si 20% prin conductie. LED-urile, pe de alta parte, sunt considerate cu putere redusa, deoarece pierderea de caldura prin radiatie este mai mica de 5%, iar prin convectie, mai mult de 90% din pierderea de caldura este prin conductie. Prin urmare, elementul emitator de lumina in sine trebuie sa aiba un radiator integrat, iar sistemul electronic complet trebuie sa elimine caldura de conductie din driver si substratul care adaposteste LED-ul.

Exista doua moduri de a indeplini cerintele acestor unitati de lumina. O abordare implica utilizarea modulelor LED prefabricate complete care le puteti gasi pe magazinul nostru online Classlights.ro. O alta abordare implica inceperea cu o matrita LED goala sau cu o singura unitate bec LED si crearea unui modul personalizat.

Va invitam sa descoperiti corpurile de iluminat Classlights descrise prin calitate si rafinament!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate