CNSU a actualizat lista țărilor de pe LISTA ROȘIE: Marea Britanie și Cipru se află pe listă

SocialNews
Image: 569864860, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no

Consiliul Național de Urgență a publicat vineri o listă de țări / regiuni clasificate în funcție de ratele cumulate de incidență. Lista roșie include 24 de țări, inclusiv Regatul Unit și Cipru. Persoanele care vin în România trebuie să fie izolate.

Potrivit Mediafax, Comitetul Național de Urgență a decis că, în ceea ce privește riscurile epidemiologice, Marea Britanie este încă o țară din zona roșie.

Lista include 24 de țări din America de Sud, Asia și Africa. Prin urmare, pe lângă Regatul Unit și Cipru, lista include și Brazilia, Argentina, India și Africa de Sud. Datorită numărului mare de infecții la 1.000 de locuitori, aceste 24 de țări au fost incluse pe lista roșie.

Cu excepția Nepalului, Indiei, Africii de Sud, Braziliei și Regatului Unit, acestea au un număr mai mic de infecții, dar au o transmisie mai mare datorită „variantelor detectate de virus SARS CoV 2 răspândite în populație și care apar pe listă”.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate