Cod de ploi, vijelii și grindină astăzi în 15 județe!

SocialNews

Astăzi 15 județe se vor afla sub Cod galben de ploi, vijelii și grindină. În rest, disconfortul termic se menține accentuat, iar la începutul săptămânii viitoare se extinde.

Potrivit meteorologilor, sâmbătă între orele 12.00 – 22.00, în zona Carpaților Occidentali, sudul Banatului și sud-vestul Transilvaniei, precum și local în Carpații Meridionali și în nordul Carpaților Orientali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Ne așteptăm la ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și pe alocuri grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…40 l/mp.

Codul galben vizează județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Sălaj, Bihor, Cluj, Arad, Alba, Hunedoara, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Caraș-Severin și Timiș.

Disconfortul termic se va menține ridicat, sâmbătă și duminică, pe alocuri în zonele de câmpie, iar la începutul săptămânii viitoare va fi în intensificare și extindere.

 

Sursa – www.stiripesurse.ro
Sursa fotografiilor – www.bzi.ro și www.stirileprotv.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate