Colinde și hituri internaționale interpretate de Orchestra Filarmonicii din Sibiu la concertul de Crăciun

SocialNews

Orchestra Filarmonicii Sibiu va interpreta marți colinde și hituri internaționale în cadrul concertului de Crăciun de pe scena Sălii de Concert Thalia, urmând să sesizeze comunicatul de presă.

„Pentru Concertul de Crăciun, Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, sub conducerea dirijorului principal Tiberiu Soare, a pregătit un program special de colinde româneşti, dar şi hituri internaţionale de sezon, aşa cum sunt ‘White Christmas’, ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’ sau ‘Silver Bells’, valsuri de J. Strauss şi alte lucrări preferate ale publicului”, se arată în comunicatul Filarmonicii sibiene.

Vocea concertului de Crăciun va fi interpretată de tânăra soprană Virineia Pîrnău, câștigătoarea celei de-a 20-a Gale a Festivalului de Operă de la Sibiu. Pe scena Sălii Thalia vor evolua și soliștii Alexandru Pal (nai) și Marcel Oloieru (acordeon).

Biletele se vând la casa de bilete a Orchestrei Filarmonicii și pe site-ul www.iabilet.ro cu 100 de lei (studenții, studenții, pensionarii se pot bucura de o reducere de 50%).

Concertul de Crăciun va ajunge la Blaj pe 26 decembrie, când Orchestra Filarmonicii din Sibiu va susține două spectacole în Palatul Culturii cu aceeași formă de artă și același program muzical, iar Agerpres va fi anunțată.

Sursa: Stiri pe Surse

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate