Competiția CFR-FCSB se înrăutățește la TV-Mihai Stoica atacă Dan Petrescu: ‘Băi, eşti de-o viaţă în fotbal. Tu nici acum nu ştii’

SocialNews

Mihai Stoica a declarat sâmbătă la Telekom Sport că Dan Petrescu a fost „uriaș” atunci când a vorbit despre faptul că echipa ar trebui să aibă voie să înregistreze mai mulți jucători.

”Siderat sunt. Băi, eşti de-o viaţă în fotbal. Tu nici acum nu ştii ce înseamnă o listă? Păi de ce l-ai adus pe Culio? Pe care listă? Tu vrei să bagi orice jucător. Te dezafiliază UEFA. El nici măcar atâta lucru nu ştie. N-am văzut niciodată… să spui atâtea enormităţi. Cluburile trebuie să-şi crească jucători, să aibă jucători formaţi la asociaţia naţionala. Ferească Dumnezeu! Eu nu înţeleg cum cineva care e în fotbal de o viaţă… Păi, hai să facem porţile mai mici, careul mai mare. Te doare capul! Este ceva… nu poţi să dai replică unor asemenea enormităţi. Eu am 7 calificări în primăvara europeană, asta înseamnă că am jucat meciuri până ne-am plictisit. Cum să spui aşa ceva? Amânaţi-mi meciuri, o să fie Omicron… Doamne, Doamne! Mi-e milă de Cristi Balaj. Balaj trebuie să-i explice nişte chestii”, a spus Stoica, potrivit telekomsport.ro, potrivit news.ro.

El a precizat că Petrescu este un antrenor de mare valoare, dar a spus “inepţii”. “Dacă nimeni până acum n-a ştiut… cum să nu pricepi nimic din fotbal? Fotbalul are nişte regulamente care trebuie respectate. Îţi dai seama, Butean şi Hoban îi lipsesc lui Petrescu acum. Cum să spui numai şi numai enormităţi? Deci, n-are nicio logică în ce spune, dar nicio logică. E groaznic! Ăsta e antrenorul echipei care conduce fotbalul românesc. Bineînţeles că spune multe despre fotbalul românesc. E un antrenor de mare valoare, nu poate să spună aşa ceva fără să fie amendat. Amendat la modul că i se comentează declaraţiile. Chestiile astea sunt nişte bazaconii mari de tot. Te faci de râs când spui asemenea inepţii, se uită lumea la tine, te faci de râs. Cum să fie lista cât de mare? Lista e listă. Creşte jucători şi fă-ţi lista B, cum are Hagi. Noi acum ne-am învăţat lecţia. Facem lista B, nu mai împrumutăm pe nimeni, iar echipa a doua va promova probabil în Liga 2. Şi aşa n-o să mai avem o situaţie ca la meciul cu Mioveni”, a adăugat Stoica.

  După ce Rapid a pierdut în fața FCSB, președintele FC Rapid Daniel Niculae: Cred că am îndeplinit așteptările unui Derby

Tehnicianul CFR Cluj, Dan Petrescu, a anunțat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că, în contextul pandemiei de coronavirus, echipelor din Liga 1 ar trebui să li se permită să aibă orice număr pe roster. “Mi se pare incredibil că e pandemie şi noi nu putem să folosim ce jucători vrem. Păi dacă e pandemie şi cazurile sunt aşa de mari lăsaţi să avem câţi jucători vrem în lot şi să folosim pe cine vrem. Pentru toate echipele să fie aşa. Noi avem 20 de meciuri în plus. Lăsaţi lotul liber, e pandemie, fiecare să folosească. Omicron am înţeles că vine din ianuarie în România. Toate echipele trebuie să aibă jucători. O să se amâne iar meciuri. Lăsaţi-ne să avem jucători câţi vrem. Este normal, e pandemie. Noi cred că nu ştim în România că suntem în pandemie, la fotbal. Trebuie să se trezească toţi. Lăsaţi-ne să jucăm cu ce vrem! Eu zic adevărul. Zic de VAR de 2-3 ani, am fost singurul care a ţipat, acum toată lumea ţipă de VAR. Cu schimbările, la fel… Nu înţeleg de ce nu se fac aceste lucruri”, a spus Petrescu.

El a precizat că speră să se reglementeze problema listelor de jucători. “Dar şi în viitor pentru ianuarie o să fie multe probleme de covid şi nu o să se joace jocuri. Echipele care au lot, de ce să nu joace? Toată lumea a zis că l-a dat afară pe Tahiri sau pe Fofana. Păi nu i-am dat afară, îmi place de băieţii ăştia, dar dacă nu pot să-i folosesc.. Sper din tot sufletul să se reglementeze acest lucru, să fie lăsate echipele să pună câţi jucători vor pe listă”.

  Emma Răducanu este celebritatea sportului britanic a anului

Sursa: Stiri pe Surse

Recomandari:

Christian Eriksen apare în prima fotografie, după stopul cardiac suferit pe teren, în mijlocul parti...
Marele Premiu al Austriei la Formula 1 a fost câștigat de către pilotul Max Verstappen
Emma Răducanu este celebritatea sportului britanic a anului
Dan Petrescu ține în șah FRF cu privire la preluarea funcției de selecționer: Nu am luat încă o deci...
Un pilot în vârstă de doar 14 ani a murit!
FCSB se incurcă la Sepsi, CFR Cluj aproape că a câștigat campionatul: 10 puncte înainte, la sfârșit ...
Campionatul european de fotbal EURO 2020 a început pe 11 iunie 2021!
Recomandările zilei!
Preşedintele lui Bayern Munchen susţine că nu îl vrea Haaland
Ion Țiriac: Aș fi preferat să pierd 6 miliarde de euro decât să organizez olimpiada de anul acesta
Copiii de la CSC Dumbrăvița 2014 sunt vicecampionii Croco Cup Tournament
România are din nou un turneu WTA. Cine transmite turneul WINNERS OPEN de la Cluj-Napoca
Este cea mai sexy fană din Italia? Claudia Romani este mulțumită de intrarea Squadrei Azzurra în fin...
UEFA va muta finala EURO 2020 de la Londra la Budapesta dacă Marea Britanie va impune carantina
Bătaie generală a ultimului amical al lui U Craiova în 1948! Adi Mutu nu are de ales decât să plece
Acuzațiile unei mari campioane din România sunt ignorate complet de autoritățile statului!
La deschiderea Jocurilor Olimpice de la Tokyo va participa și Împaratul Naruhito
Jucătoarele de tenis care reprezintă România la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 vor intra în competiție...
Suporterii FC Barcelona au aprobat finanțarea proiectului „Espai Barca” cu 88% din voturi
Larisa Iordache nu va concura în finala de la bârnă astăzi!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment