Condițiile lui Liviu Dragnea din închisoare!

SocialNews
Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, a vorbit saptămâna trecută despre problemele pe care le are fostul lider în penitenciar.

Aceasta a declarat jurnaliștilor că acesta, suferă de boli netratate, dar și din cauza condițiilor precare din închisoare.

Deși este greu de crezut, se pare că acesta împarte celula cu alți trei detinuți. Interviul a fost acordat portului de televiziune Antena 3.

„Nu este bine. Este în continuare în puşcărie, în continuare cu probleme de sănătate netratate. Încearcă să ajungă sănătos afară, acasă. Asta este ce face Liviu Dragnea”

, a spus Irina Tănase.

Irina Tănase îl vizitează des pe fostul lider PSD și afirmă faptul că, acesta are un statut diferit comparativ cu ceilalți deținuți, nu însă în sensul bun al cuvântului, declară ea. De asemenea, potrivit declarațiilor sale, Liviu Dragnea ar sta în celulă împreună cu alți trei deținuți, iar aceștia nu au suficientă lumină și stau printre betoane.

”Toată lumea trebuie să înţeleagă că aceşti oameni sunt acolo pentru că sunt privaţi de libertate. Ei nu sunt duşi acolo spre a fi exterminaţi. Ei nu sunt duşi acolo pentru a fi torturaţi, chinuiţi, pedeapsa lor este de privare de libertate. Condiţiile sunt rele şi mai rele sunt abuzurile”

, a afirmat Irina Tănase.

Tot acesta susține faptul că, referitor la condițiile rele pe care le are liderul în închisoare, ele nu se datorează personalului penitenciarului, ci “întotdeauna ordinul venea de mai sus”.

Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului din județul Teleorman.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate