Contează cu adevărat web design?

Evans

Dacă răspunsul tău imediat este „nu”, atunci ar fi mai bine să nu angajezi deloc o agenție de design!

Dacă designul într-adevăr nu contează pentru tine, există o mulțime de șabloane frumoase care costă foarte puțin și pot pune organizația ta online foarte repede.

Dar ar trebui să conteze designul pentru tine? 

Ei bine, contează pentru clienții tăi.

Cercetările arată că:

  • Prima impresie pentru site-uri web este în proporție de 94% legată de design
  • 75% dintre consumatori recunosc că judecă credibilitatea unei companii pe baza designului site-ului companiei 
  • 38% dintre oameni nu vor mai interacționa cu un site web dacă conținutul sau aspectul sunt neatractive
  • 57% dintre utilizatorii de internet spun că nu vor recomanda o afacere cu un site web prost proiectat pe mobil

Designul site-ului dvs. este o parte importantă a modului în care un client vă vede pe dvs., serviciile și produsele dvs. Chiar dacă folosiți site-ul dvs. doar ca punct de referință, dacă clienții dvs. îl vizitează și îl găsesc învechit, greu de navigat sau arată exact ca concurenții dvs., atunci este puțin probabil ca aceștia să își formeze o părere bună despre dvs.

Un design bun al site-ului web poate face o primă impresie bună noilor clienți, poate consolida reputația pe care o aveți deja și le poate oferi o experiență bună de utilizator pe site-ul dvs. 

Designul excelent al site-ului web poate ajuta la creșterea conversiilor , îi poate determina pe vizitatori să te aleagă pe tine față de concurenții tăi și să creeze o experiență pe site pe care vizitatorii vor dori să o revină și să o folosească din nou și din nou.

 

Dar o agenție uimitoare este una care lucrează alături de tine pentru a proiecta și a construi un site web care să reflecte branding-ul afacerii tale și care oferă echilibrul perfect între nevoile tale și ale clienților tăi și formează o relație cu tine care ajută site-ul să crească, să se dezvolte, să se schimbe și să se îmbunătățească pe măsură ce timpul trece.

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate