Corinthians a renunţat la antrenorul Menezes după un start slab de sezon

SocialNews

Clubul brazilian de fotbal Corinthians a anunţat luni demiterea antrenorului Mano Menzes, după patru eşecuri consecutive în Campionatul Paulista, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Corinthians a anunţat pe reţelele de socializare despărţirea de Menezes, fost selecţioner al Braziliei (2010-2012), care era la al treilea mandat la clubul din Sao Paulo.

Menezes, 61 ani, a preluat-o pe Corinthians în luna septembrie, când l-a înlocuit pe Vanderlei Luxemburgo, cu un contract valabil până la finalul anului 2025, dar clubul a renunţat la serviciile lui după doar 20 de meciuri.

Corinthians a pierdut duminică pe stadionul propriu meciul cu Novorizonto (1-3), din a cincea etapă a Campionatului Paulista, care reuneşte cele mai bune echipe din statul Sao Paulo, şi ocupă ultimul loc în grupa sa, cu o victorie şi patru înfrângeri.

În sezonul trecut, Corinthians a ocupat locul 13 în prima liga braziliană – Serie A.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate