Cristi Borcea își testează singur copiii împotriva substanțelor interzise! „Eu nu menajez, eu de două trei ori pe an”

SocialNews

Cristi Borcea se poate considera în prezent un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o familie frumoasă alături de superba Valentina Pelinel, afaceri prospere, dar şi copii exemplu. Fostul acţionar de la Dinamo a dezvăluit în cadrul unui interviu recent faptul că are mare grijă de băieţii şi fetele sale, mai ales atunci când vine vorba de substanţele interzise. Nu doreşte ca aceştia să aibă probleme din cauza drogurilor, astfel, în fiecare an îi testează.

Moştenitorii lui Cristi Borcea sunt extrem de liniştiţi, iar acestu lucru nu poate decât să îl bucure pe afacerist. Fostul patron de la Dinamo a mărturisit în cadrul unui interviu că are mare încredere în aceştia pentru că nu l-au dezamăgit niciodată. În schimb, mai spune acesta, dacă s-ar întâmpla ceva, el ar fi primul care i-ar pedepsi aspru.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Cristi Borcea îşi testează copiii în fiecare an

Afaceristul a mărturisit că în fiecare an îi testează pe copiii care au atins deja vârsta majoratului împotriva substanțelor interzise, pentru a se asigura că totul este în regulă.

“Cea mai mare responsabilitate sunt copiii. (…) Am avut șansa să am copii liniștiți, să pot să discut cu ei și am avut șansa, mulțumesc lui Dumnezeu, să nu am nicio problemă cu niciunul.  Foarte important. Așa i-am educat, dar să știi că și alți copii au fost educați și crescuți, depinde de ce vrea fiecare copil.  Le-am explicat, voi trebuie să învățați. 

Cu băutura eu n-am fost, n-aveți voie. Cu dro**rile, dacă ați venit, eu sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în primire și acolo este singurul loc unde puteți să vă faceți bine.  Eu nu menajez, eu de două trei ori pe an iau din alea de test și le fac eu testele. Eu am copii cuminți, dar poate le pune în pahar.

Le-am explicat, nu beți, unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-a curățat, v-ați nenorocit.   Eu îmi doresc, pe Coco și pe Patrick, că ei au permis, toate patrulele de Poliție să-i oprească și să le facă testul, pentru că nu vezi ce se întâmplă peste tot, nu numai în România”, a declarat omul de afaceri în podcastul moderat de Viorel Grigoroiu.

  Gabriela Ruse și Mia Ristic deschid întâlnirea România-Serbia în Billie Jean King Cup

Cristi Borcea, extrem de mândru de copiii lui

Atunci când vine vorba despre cei 9 copii ai săi, Cristi Borcea are numai cuvinte de laudă.

În timp ce fetele lui sunt la școală, dar și la grădiniță, respectiv micuțele rezultate din relația cu Valentina Pelinel, băieții afaceristului care au trecut de vârsta majoratului se ocupă de facultate, dar au preluat deja și afacerile familiei.

“Am copii extraordinari care n-am avut probleme cu ei, o am și pe Caroline care e la British și învață foarte bine, are 17 ani, face acum în ianuarie.

Fetele sunt la grădiniță, chiar lângă noi acasă, Coco este la facultate și se ocupă și de afaceri, Patrick este și el la facultate și se ocupă și de afaceri”, a mai spus Cristi Borcea.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment