Culisele unei întâlniri explozive! Ce mișcare șocantă a făcut Andreea Marin când a descoperit că va fi „colega” cu Mihaela Rădulescu la Pro TV

SocialNews

Andreea Marin a fost o surpriză totală la Masked Singer! Nu doar pentru public, ci și pentru „rivala” ei de o viață, Mihaela Rădulescu aceasta fiind detectiv. Deși s-au confruntat în trecut în comentarii aprige, ele au acționat profesionist în fața publicului și și-au făcut gesturi prietenoase una față de cealalta. CIAO.RO a aflat detaliile din spatele necunoscutei „ciocniri-atomice”!

Finalele din sezonul 2 ale Masked Singer România au fost de neuitat pentru că am descoperit cu toții că în spatele măștii câștigătoare Muma Păduuri, se afla  Andreea Marin. Detectivii au fost surprinși să o vadă, în special Mihaela Rădulescu.

Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred. Șapte ediții am zis că e bărbat, după care m-am prins că nu e. În șapte ediții m-ai păcălit. Ne-ai păcălit pe toți… am fost toți în toate direcțiile”, a spus Mihaela Rădulescu. Care a urcat pe scenă la sfârșitul ediției și, culmea, a îmbrățișat-o pe Andreea Marin.

CIAO.RO a obținut detalii pe care nimeni nu le știa, și prima reacție a Andreei Marin când a descoperit că Mihaela Rădulescu va deveni detectiv. Potrivit unor surse, din cauza programelor încărcate și a altor proiecte, „Zâna” a convenit cu producătorul emisiunii să participe doar în 4-5 versiuni.

Andreea Marin a schimbat datele contractului când a văzut-o pe Mihaela Rădulescu

În prima zi de filmare, a fost uimitor să o văd pe Mihaela Rădulescu prin mască stând pe unul dintre scaunele detectivului! Acela a fost momentul în care Andre Marin s-a la întors 180 de grade. Odată cu apariția ambițioasei Mihaelei, aceasta i-a spus producătorului că planul s-a schimbat și vrea să meargă cât mai departe în acest joc! Așadar, a luat în serios rolul Mumei Păduuri și a intrat în finală!

  Care este adevăratul motiv pentru care Florin Călinescu a plecat de la Pro TV! Ce proiect pregătește în viitorul apropiat?

Doar ele știu dacă au îngropat pe bune securea războiului, sau au jucat un rol în fața audienței.

Cu siguranță, Andreea Marin vrea să răspundă comentariilor primite pe Instagram. Ea susține că nu există nicio dispută între ea și Mihaela Rădulescu, după cum au spus unii.

Mihaela Rădulescu: ”Inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin, unicul motiv pentru care îmi sare țandăra”

Pe 21 mai 2012, ziua în care Codruţ Marta, şeful de cabinet al fostului preşedinte al ANAF Sorin Blejnar, a dispărut, Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar cu fostul său soţ, om de afaceri, Elan Schwartzenberg.

Conform stenogramelor, publicate de RTV, diva de la Monaco i-a adus mai multe jigniri Andreei Marin. Diva îi reproşa lui Elan că ea nu a avut parte de un promo la fel de profesionist pentru emisiunea ei, „Alegerile Mihaelei”. Mihaela nu a fost deloc blândă în exprimare.

Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere„, se arată în interceptările DNA.

Dar acest scandal nu a fost primul. Căci ambele au o istorie îndelungată în acest sens. Mai ales că au împărțit și același bărbat, pe Ștefan Bănică. Cu Mihaela, solistul a fost căsătorit în perioada 1994-1999. În 2007, Andreea Marin i-a devenit soţie cu acte. Până în ianuarie 2013, când au anunţat divorţul pe Facebook.

  Cabral, postare controversată pe internet. Ce a făcut vedeta Pro TV: „Cel mai mare câștig este…”?

Recomandari:

“Îți jur! Pur și simplu e…”
Smiley, mesaj emoționant de ziua lui. Artistul a împlinit 38 de ani. „Dacă mâine aș redeveni copil, ...
Andreea Esca, probleme cu resortul în care a investit sute de mii de euro. Ce pățit un turist care s...
Thomas Anders, show de peste 40.000 de euro! Ce pretenții a avut artistul de la Modern Talking la We...
"Nu știam să îmbin televiziunea cu arhitectura"
Vești grozave pentru aprofundarea securității în regiune
Adela Popescu, prima vacanță cu trei copii. Ce destinație a ales?
Fiica Adelinei Pestrițu are 5 ani! Cum este vedeta ca mamă pentru micuța Zeny: „Încerc să nu fiu exa...
Ultima conversație telefonică a prințesei Diana. „Voia un nou început”
Ce mari s-au făcut fetițele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea! Indira și Rania sunt gemene
Caius Covrig, declarație tranșantă despre hate-ul care a devenit trend pe TikTok
Jimmy Carter și soția sa sunt împreună de 75 de ani!
De ce ar trebui să faci duș seara, nu dimineața. 3 motive explicate de specialişti
Cum arată şi cu ce se ocupă, acum, Sylvia Sîrbu. Prima soție a lui Andrei Ștefănescu a plecat din Ro...
„Nu vreau să discut despre așa ceva!”
Copiii vedetelor, aniversări fabuloase! Celebritățile s-au întrecut în petreceri
Despre fiica lui Ion Țiriac!
“Nu uita cine ești!” Cât de recunoscători îi sunt lui Connect-R!
„A început cu emoții, că nu avea cum altfel”
”Când face dragoste e sălbatică, fatală, se dăruiește total”

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment