Cum a pierdut Coca-Cola 4 miliarde de dolari!

SocialNews

În timpul unei conferințe de presă de la EURO 2020, Cristiano Ronaldo a îndepartat două sticle de Coca-Cola din fața sa. Acest gest simplu, a determinat o scădere cu 4 miliarde de dolari a acțiunilor Coca-Cola.

Este cunoscut faptul că, Cristiano Ronaldo este un mare adept al stilului sănătos de viață. Acesta a îndepărtat în cadrul conferinței de presă de luni de la Budapesta, acordată cu ocazia meciului Portugaliei împotriva Ungariei din cadrul EURO 2020, cele două sticle de Coca-Cola și a luat imediat o sticlă de apă și a spus, uitându-se către camere: “Aqua!”.

 Prețul acțiunilor a scăzut de la 56,10 dolari la 55,22 dolari, aproape imediat după gestul lui Ronaldo. Publicația The Guardian afirmă faptul că, valoarea de piață a companiei Coca-Cola a scăzut de la 242 miliarde de dolari la 238 miliarde, adică cu 4 miliarde de dolari.

A fost un gest…. care a costat 4 miliarde de dolari!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate