Cum aduce marketingul de calitate mai multe clienti potentiali?

SocialNews

Ai un produs sau un serviciu grozav, iar clienții tăi sunt încântați de rezultate. Cu toate acestea, vă simțiți în continuare ca cel mai bine păstrat secret din zona și industria dvs., deoarece nu obțineți numărul dorit de clienți potențiali, cel puțin, nu pe orice bază consistentă. Aveți nevoie de clienți potențiali calificați – genul de clienți potențiali care provin de pe piața țintă pentru care este construită afacerea dvs. Aceasta înseamnă că aveți nevoie de o strategie de marketing în mai mulți pași, care să includă creșterea vizibilității, atragerea de trafic către site-ul dvs. web și poziționarea ca lider în industrie.

Pentru a vă ajuta să învățați pașii pentru construirea acelei strategii eficiente, agenția noastră de marketing digital vă prezintă exact modul în care marketingul de conținut aduce mai mulți clienți potențiali – de la primul pas de a vă face afacerea vizibilă până la transformarea unui vizitator într-un client potențial.

Ce te diferențiază de concurență?

Înainte de a aborda SEO și a scrie conținut, trebuie să evaluați ce vă separă de concurenți, astfel încât să puteți face apel la piața țintă și, de asemenea, să vă planificați conținutul și strategia de cuvinte cheie. De exemplu, este posibil să fiți unul dintre cele 15 birouri de avocatură din orașul dvs. și din zona înconjurătoare, dar firma dvs. este specializată în cazuri de vătămare, în timp ce multe altele sunt specializate în divorț sau planificare succesorală. Concentrarea pe un serviciu sau produs care vă diferențiază de concurență vă permite să utilizați cuvinte cheie și conținut unic diferite decât oricine din jurul vostru.

De asemenea, diferențiatorii tăi nu trebuie să fie o specializare diferită. Poate fi cu adevărat orice vă ajută să vă remarcați pe piața țintă. Rămânând cu exemplul de afaceri al avocatului, ceea ce vă diferențiază ar putea fi faptul că oferiți consultații gratuite, opțiuni de plan de plată sau ar putea fi calificările și experiența pe care le aveți. Odată ce ați stabilit cum puteți ieși în evidență, aveți fundația pentru marketingul dvs.

Utilizați SEO pentru a îmbunătăți clasamentul în motoarele de căutare

Indiferent de ce tip de afacere ai, oamenii care au nevoie de serviciile tale trec prin motoarele de căutare pentru a găsi ceea ce au nevoie, iar tu vrei să fii în centrul rezultatelor căutării lor. Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este un proces în mai mulți pași, dar câștigurile sunt masive dacă poți fi un site de top pentru cuvintele tale cheie. Pentru a vă ajuta, să dezvăluim câțiva pași pentru a vă îmbunătăți clasamentul în motoarele de căutare și a atrage mai mulți vizitatori pe site-ul dvs.

Cuvinte cheie

Cuvintele tale cheie sunt piatra de temelie a strategiei tale SEO, iar înțelegerea a ceea ce caută publicul tău înseamnă că le poți face mai bine. Puteți utiliza Google Analytics sau Keyword Explorer pentru a determina cum au găsit oamenii site-ul dvs. și, între acestea, subiectele în tendințe pe Google Trends și pentru ce doriți să fiți găsit (de exemplu: „avocat în domeniul apărării penale”), puteți crea o listă de cuvinte pentru a vă optimiza site-ul.

Adaugă locație

Dacă nu sunteți doar o afacere online, cel mai probabil deserviți o anumită locație geografică. Asigurați-vă că includeți locația dvs. în paginile dvs., în special H1 (titlul titlului bannerului), eticheta de titlu și meta titlul. Acest lucru vă asigură că afacerea dvs. va avea mai multe șanse să se claseze bine în rândul persoanelor din zona dvs. care introduc „Cuvânt cheie din apropierea mea” sau „Orașul cuvintelor cheie”.

Cunoaște-ți cuvântul cheie „Hot Spots”

Este important să atașați un cuvânt cheie și o locație la fiecare dintre paginile principale ale site-ului dvs. web, cum ar fi pagina dvs. de pornire și paginile de servicii, apoi utilizați acel cuvânt cheie în tot conținutul. Un lucru de reținut, nu trebuie să puneți cuvântul cheie în copie de duzină de ori – de fapt, algoritmii Google caută „umplutură de cuvinte cheie” și face mai mult rău decât bine. În schimb, concentrați-vă pe a vă asigura că aveți cuvântul cheie în următoarele spații:

  • H1 – Titlul bannerului tău
  • H2 – O variație a cuvântului dvs. cheie în H2s pe măsură ce extindeți informațiile
  • Etichetă de titlu și meta descriere – informațiile despre pagina dvs. care apar în paginile de clasare ale motoarelor de căutare.
  • În îndemnul dvs. la acțiune.

Crearea de conținut pentru a construi încredere și autoritate

Mulți proprietari de afaceri ezită să creeze conținut pentru site-ul lor dincolo de pagina de pornire de bază, pagina de contact și pagina despre, dar crearea de conținut oferă două beneficii importante:

  1. Motoarele de căutare accesează cu crawlere site-ul dvs. în mod regulat și, dacă le furnizați în mod regulat conținut nou, actualizat pentru indexare, veți vedea o creștere a clasamentului dvs. Și mai bine, acest lucru vă permite să utilizați cuvintele cheie pentru a le consolida clasamentul.
  2. Dacă cineva vă vizitează site-ul web și vede conținut relevant și util prin articole de blog și pagini de servicii informative bine scrise, puteți să construiți încredere și să creșteți implicarea clienților. Chiar dacă cineva îți găsește site-ul pentru că pune o întrebare la care răspunde blogul tău, este mai probabil ca cititorul să te amintească de tine în viitor când are nevoie de serviciul tău.

Dacă nu sunteți sigur ce fel de conținut să adăugați pe site-ul dvs. web, luați în considerare:

  • Asigurați-vă că fiecare serviciu sau fiecare grupare de servicii are propria pagină individuală.
  • Creați o pagină de întrebări frecvente
  • Bloguri care funcționează cu sezonul. De exemplu, dacă aveți o firmă de contabilitate, luați în considerare Cum să vă puneți în ordine taxele de afaceri sau Care este cea mai bună modalitate de a-mi depune impozitele.

Fiecare pagină ar trebui să aibă un apel la acțiune

Vizitarea site-ului tău web nu ar trebui să fie ultima experiență pe care cineva o are cu tine. Vrei ca aceștia să ia măsuri într-un fel, fie că te cheamă pentru a programa o întâlnire, descarcă o carte electronică gratuită pentru a capta abonații sau completează un formular de solicitare de servicii și fiecare pagină ar trebui să invite vizitatorul să facă pasul următor. Acea invitație de a face următorul pas este un îndemn la acțiune (CTA) și poate fi la fel de simplu ca un buton care spune „Apelați acum” sau o imagine care invită pe cineva să descarce un articol gratuit.

Cel mai important aspect al CTA este că trebuie să spuneți vizitatorului de pe site-ul dvs. EXACT care este următorul pas și să le oferiți un motiv puternic pentru a face acest lucru.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate