Cum am lucrat prima pisicuta

SocialNews

Am lucrat o buna perioada Handmade pentru copii(Coronire pt par,papioane pt baietei)dupa care am inceput Broderia,unde la fel am avut dedicat pt cei mici ,Traistutele pentru gradinita,dar imi parea prea putin,vroiam mai multi copii,mai multa bucurie in jurul standului nostru.

Ma tot gandeam ce anume as putea migali,manual,sa-i pot bucura pe cei mici.astfel tot rasfoind Printerestul am vazut niste minunatii de pisicute care de care mai vesele si mai frumoase.

Atunci m-am hotarit,voi lucra pt cei mici pisicute personalizate cu nume usor de zis…..in fine ,experienta din anii tineretii si-a spus cuvantul.

Am cumparat  un tipar pe care am inceput sa-l modific sa arate cumva diferit sa poarte amprenta  atelierului nostru ,dupa citeva coli de carton stricate ,am facut un tipar de pisicuta apropiat de ce vroiam eu.

A urmat partea cu alegerea materialelor,fiind un articol dedicat celor mici inca din prima zi de viata,materialele trebuiau alese cu grija,astfel am ales bumbacul 100% roz in partea de sus si roz cu buline pentru partea de jos(bulinele sunt intodeauna vesele) si pentru umplutura am ales puf siliconat antialergic.

La partea cu broderia,in prima faza a trebuit sa incadram fata pisicutei fix in desenul de contur al tiparului,usor la prima vedere,floare la ureche,doar la prima vedere….Probe peste probe pina am reusit sa centram fata pisicutei sa se uite frumos la noi,apoi culoarea ochilor sa fie verde,albastru ,am oprat pt albastru…Bun ,avansasem acum trebuia sa ne hotaram unde sa punem numele brodat,alte probe (mai putine)am decis ,pe burtica.

Bun aveam pisica,personalizata cu nume desenata pe material,lucru manual,pina aici a fost cum a fost ,acum trebuia sa ne dovedim indemanarea la masina de cusut sa cosi dupa contur ,o adevarata provocare care evident a avut nevoie de ceva repetitii,dar cum suntem ambitiosi dupa citeva incercari ne-a iesit si partea cu masina de cusut.

Hai sa decupam pisicuta personalizata cu nume si sa o intoarcem pe fata,vai a iesit o frumusete de jucarie pernuta pentru cei mici.

Hai sa o umplem cu puf siliconat antialergic ,manual  caci altfel nu se poate,incepem noi bagam puful in interior ,el iese afara….pffff ,cum sa facem ,am gasit metoda cu  penseta lunga,ne-a fost de ajutor si am reusit sa umplem pisicuta .Dupa ce am cusut manual si partea de jos ….ta daaa o frumusete de pisicuta,doar coada mai trebuie cusuta manual si sa-i punem si o fundita la gat.

Asa a luat nastere produsul meu de top ,pisicute personalizate cu nume.

PS Sa va spunem ca le puteti spala la masina de spalat la program delicat si ca pot devenii cele mai bune prietene a copiilor vostrii.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate