Cum funcționează noua potrivire exactă a cuvintelor cheie de la Google?

SocialNews

Din când în când, motoarele de căutare se fac mici modificări, dar produc schimbări considerabile.

Ceea ce pentru afaceri poate fi sinonim cu catastrofă, pentru purtătorii de cuvânt Google este o modalitate de a îmbunătăți experiența utilizatorului pe platformă, motiv pentru care sfătuiesc companiile să-și actualizeze și să-și îmbunătățească continuu conținutul.

Și în mijlocul tuturor acestor lucruri, vedem ca pagini care se aflau în primele poziții cad și alte pagini, anterior prost poziționate, urcă rapid.

Dacă doriți să înțelegeți mai bine despre ce este această actualizare și cum vă poate afecta anunțurile pe acest motor de căutare, rămâneți cu noi!

Cum funcționează potrivirea cuvintelor cheie?

După cum am dezvăluit deja, noua schimbare de poziționare are legătură cu citirea cuvintelor cheie de către algoritmul Google, Googlebot .

După cum știți, există mai multe tipuri de cuvinte cheie, iar atunci când vă configurați campania, aveți opțiunea de a alege între potrivirea exactă sau potrivirea amplă, în funcție de ceea ce vă interesează obiectivul de marketing.

Dacă v-ați întrebat care este diferența dintre cele două, fiți conștienți de faptul că atunci când sunt utilizate cuvinte cheie ample, diferite variații sunt acceptate în SERP, indiferent de intenția frazei.

În cazul potrivirii exacte, rezultatele au fost afișate mult mai aproape de cuvântul cheie inițial , cu un grad mic de variație, cum ar fi erori de ortografie și forme de plural.

Cu toate acestea, această explicație nu mai este 100% valabilă astăzi, așa că verificați exact ce s-a schimbat:

Care au fost modificările exacte ale cuvintelor cheie?

Cu siguranță ai observat cum cuvintele exacte acoperă foarte puțin. Și din această cauză, sunt puține companii care beneficiază de căutări limitate la un singur termen.

Acest lucru se datorează faptului că variațiile cresc șansele ca o companie să ajungă la publicul său și, în consecință, să se facă conversii.

Având în vedere acest lucru, declarația mare a Google a fost despre modul în care cuvintele cheie exacte nu vor mai funcționa ca singurul declanșator pentru afișarea anunțurilor dvs.

Prin urmare, dacă algoritmul consideră că rezultatul este cel mai potrivit pentru intenția de căutare, îl va poziționa în SERP-uri, chiar dacă cuvântul nu este exact.

Și merită să ne amintim că, chiar și cu această schimbare, există încă distincții între potrivirile ample și exacte, până la urmă, amplă nu ia în considerare intenția, ci doar o listă de cuvinte cheie care ar putea fi relevante pentru căutare.

Și care este motivul acestei schimbări? Putem spune că sunt două care ies în evidență:

  1. prioritizează tendința de a crea o rețea mai largă de rezultate și apoi utilizatorul să elimine ceea ce nu-i servește, în loc să creeze o rețea foarte îngustă care poate fi insuficientă.
  2. potrivirea exactă blochează Machine Learning .

Pare un film științifico-fantastic, dar algoritmul vrea diversitate și, în evoluția sa, inteligența artificială este deja capabilă să interpreteze intenția de căutare.

Ce ne spui despre lumea interesantă Google? Fără îndoială, un univers care ne motivează să studiem din ce în ce mai mult.

Așadar, dacă doriți să aflați totul despre această cercetare, descărcați cartea noastră electronică Dominați Google pentru a fi mereu în primele poziții!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate