Cum porti un parfum arab , conform traditiilor arabesti

Evans

Spre deosebire de recenta modernizare a parfumurilor in cultura occidentala, arabii sunt renumiti pentru parfumeria si arta lor in acest domeniu . Daca te uiti la istoria parfumului, vei gasi legaturile sale cu inovatiile antice din Mesopotamia, Egipt, China.

Arta parfumeriei in araba a dat nastere unui numar mare de arome premium. De fapt, arabii sunt cunoscuti ca dezvolta parfumuri si le comercializeaza pe piata globala. Legaturile pot fi gasite in cartea istorica scrisa de Al-Kindi

Cunoscuta popular ca o nota araba, cea mai renumita dintre toate parfumurile este parfumul oudh. Dezvoltat din lemn de agar, parfumul se regaseste din Turkmenistan pana in Mozambic.

O alta varianta populara de parfum cunoscuta sub numele de Bukhoor este de asemenea notabila in subcontinentele islamice. Bukhoor este preparat prin amestecarea unui alt fel de arome si modelarea lor intr-o minge. Aceasta minge este in mare parte arsa in moschei sau centre comerciale pentru un parfum linistitor.

Puteti gasi o varietate distincta de parfumuri in Occident si totusi exista ceva despre un parfum arab care il face special. Parfumurile arabe sunt de obicei foarte concentrate. Astfel, moderatia este cheia in timp ce porti un parfum arab.

Spre deosebire de parfumul occidental, nu poti pur si simplu sa arunci acest parfum pe haine. Mai intai trebuie sa verificati concentratia sa prin pulverizare in aer inainte de aplicare.

Concentratia mare se traduce si prin longevitatea parfumului. Astfel, un parfum arab cu oudh se va degaja usor timp de minim opt ore. Regula este simpla, cu cat porti mai mult, cu atat mai mult va ramane. Depinde de alegerea ta daca vrei sa porti mai putin sau mai mult.

In plus, un alt lucru de remarcat despre parfumul arab este locul in care sa-l poarte. Alte parfumuri pot fi purtate direct pe haine, dar parfumurile arabe trebuie purtate pe piele. Cel mai bine este sa aplicati o cantitate mica de parfum pe piele pentru a emana un parfum frumos pe tot parcursul zilei.

Purtarea pe piele nu implica aruncarea acestuia pe gat sau sub brate. In schimb, pulverizeaza-l pe incheieturile tale sau in spatele genunchilor sau in spatele urechilor. Daca doriti, il puteti aplica si pe bijuteriile dvs. pentru beneficii maxime.

 

 

Emiratenote va sta la dispozitie cu cele mai rafinate parfumuri originale din Dubai , va invitam pe site-ul nostru www.emiratenote.ro pentru a descoperi o lume inradacinata in cultura arabeasca !

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate