Cum vrea Donald Trump să concureze cu Facebook, Twitter și YouTube

SocialNews

Viitoarea companie de rețele sociale a fostului președinte republican Donald Trump a anunțat că a încheiat un parteneriat cu platforma conservatoare canadiană de partajare a videoclipurilor Rumble, relatează AFP.

Acordul prevede ca Rumble să livreze tehnologia necesară pentru a transmite videoclipuri și conținut pe ”Truth Social”, o platformă pe care fostul șef al statului a prezentat-o ​​ca alternativă la Facebook, Twitter și YouTube, de pe care a fost concediat pentru că l-a incitat. violență înainte de atacul sângeros asupra Capitoliului din 6 ianuarie.

Compania-mamă a Truth Social, Trump Media & Technology Group (TMTG), a intrat în negocieri exclusive cu Rumble pentru ca compania canadiană să ofere o infrastructură de produse video la cerere ca parte a unui abonament numit TMTG +.

”În cadrul misiunii noastre, TMTG continuă să încheie parteneriate cu furnizoride servicii care nu discriminează în funcţie de ideologia politică”, comentează, citat în comunicat, Donald Trump.

Acestea fiind spuse, versiunea beta a Truth Social – disponibilă numai pentru invitați – a fost lansată folosind serviciul cloud Rumble.

Rețeaua urmează să fie lansată în primul trimestru al anului 2022.

Rumble a fost lansat în 2013 și a devenit popular în ultimii doi ani, după ce mulți conservatori au criticat sistemul de cenzură, iar victimele acestuia s-au declarat pe principalele rețele de socializare.

”Noi ne dăm ca misiune să protejăm un Internet liber şi deschis”, dă asigurări fondatorul şi directorul general Chris Pavlovski pe site.

Rumble afirmă că a crescut de la 1,6 milioane de utilizatori activi pe lună în al trela trimestru al lui 2020 la o medie de 36 de milioane în aceeaşi perooadă a lui 2021.

Sursa: Stiri pe Surse

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate