`Dacă fetița aceea ar fi fost a mea, te distrugeam!`

SocialNews

Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele partidului S.O.S. România, s-a dezlănţuit împotriva lui George Simion pe tema violului de la şcoala de vară AUR:

”Simioaneeeeee, Iudăăăăăăă! Imoraluleeeee! Calci pe cadavreee! Puteam să iert câteva derapaje, aș fi putut să accept cât de cât chestii politice, limitat și alea, (exclusiv pt interesul țării), dar să dai într-o fetiță pe care javrele tale nenorocite, brutele tale interlope de care te-ai înconjurat ducând în derizoriu ideea de patriotism, naționalism, luptă contra sistemului și partidul pe care ți l-am băgat în Parlament cu Rețeaua Profesioniștilor (eu te-am băgat, eu te scot), asta nu ți-o voi ierta niciodată”, a scris Diana Șoșoacă pe facebook ca reacție la dezvăluirile făcute de victima violului de la Școala de Vară AUR.

Președintele S.O.S. România l-a atacat frontal pe liderul AUR:

”Să susții niște pedofili, violatori care timp de 2 zile și-au bătut joc de o fetiță cuminte, care ți-a ajutat partidul voluntar, și să dai într-un copil căruia i-ai curmat inocența, punând mai presus niște lichele și un partid pe care îl umpli de mafioți,  este că și când tu ai fi fost protagonistul violului”.

”Nemerniculeeee, trei – 3- brute, animale pe care le aperi, au violat o fetiță inocentă care a crezut în ține, mizerie umană ce denoți a fi, au îmbătat-o și sigur au drogat-o, și tu  în loc să îți ceri iertare, să ajuți familia, urli că îți denigrează tinicheaua??? Tu denigrezi politica și îi îndepărtezi pe oameni de luptă,  luând exemplu de la javrele fsniste, globaliste, lgbtiste, distrugi ideea de familie și copii. Nu a fost de ajuns că ți-ai bătut joc de nuntă tradițională românească, ți-ai bătut joc de copiii României,  ducându-i pe drumul pierzaniei, ca al tău,  un trântor și un pierde-vară care a demonstrat că nici Dumnezeu nu mai are!”, a continuat Diana Șoșoacă.

  Cel puţin 15 persoane şi-au pierdut viaţa / VIDEO

Președintele S.O.S. România i-a amintit lui Simion că și el va avea un copil:

”Da-ți-ar Dumnezeu copii numai fete, pe care să le ferească Dumnezeu de roata care se întoarce, deși la ce ai în jurul tău, nu le văd bine”, a mai scris ea.

”Sunt mamă. Am 2 fete și un băiat. Sunt soră. Am două surori și trei frați. Mi-am apărat surorile ca o leoaică și fetele la fel. Dacă fetița aceea ar fi fost a mea, te distrugeam. Ceea ce o să și fac. Atitudinea ta este inacceptabilă, abominabilă, criminală,  amorală, ai depășit cu mult conceptul de imoralitate”, i-a transmis Diana Șoșoacă liderului AUR.

Vezi si: Liderul AUR, George Simion, se pregătește să devină tată

”În loc să aperi copilul ăla și să îți asumi, pui mai de preț imaginea unui partid și funcțiile tale politice?

Imaginea partidului tău și a ta sunt de rahat oricum, susții pedofilia și violul, susții trădarea și mizeria politică. Ești în stare să îți negociezi și familia, ceea ce ai și făcut anul trecut. Ai negociat România și poporul român la ambasada Israelului,  Iudaaaaaa! Din acest moment a început să îți bată ceasul plății! Pentru atitudinea ta de favorizare a infractorului, de terfelire a unei minore și promovarea interlopilor, nu mă las până nu vei plăti. La pușcărie,  Simioane! Ia labele de pe copii! Ia labele de pe România, Iudă!”, i-a mai transmis Diana Șoșoacă lui George Simion.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment