Dan Negru trage un semnal de alarmă! Prezentatorul de la Kanal D, victima unor știri financiare false: „Noi avem dușmani”

SocialNews


Dan Negru trage un semnal de alarmă! Prezentatorul de la Kanal D este victima unor știri financiare false răspândite în mediul online.

Dan Negru a ajuns subiect de Fake News. Mai multe portaluri româneşti au publicat o ştire în care Dan Negru i-ar îndemna pe români să investeascî într-o piramidă financiară. În articol scrie că Dan ar fi oferit un interviu pentru Digi 24. Acesta ar dezvălui cum poţi să ajungi milionar în două luni.

„Așa arată Fake News! Știrile nu sunt adevărate! Dar despre Esca nu se vorbește la Antene, despre Negru nu se vorbește la Pro și tot așa. Ceilalți sunt dușmani. În orice breaslă românească e așa! În lumea civilizată a televiziunii e altfel! Festivalul SanRemo pe RAI, a fost prezentat de Bonolis si Maria di Filippi de la o tv concurentă, Mediaset. La americani, de Crăciun, Jimmy Fallon de la NBC, Colbert de la CBS si Kimmel de la ABC au proiecte împreună.

Noi avem dușmani, nu adversari ! Zilele trecute am prezentat „Marea Dictare” la Iași și câțiva colegi de la ProTv m-au sunat spunăndu-mi:”Negrule,te-am auzit la Pro TV. Când au dat știrea, ProTv mi-a lăsat doar vocea dictând, fără vreo imagine cu mine, deși eu dictam .

Dar eu eram „dușmanul” de la altă tv! Ăștia suntem ! Am colegi care vreo 20 de ani m-au tot lăudat ca fiind „regele audientelor”. Apoi, după ce n-am mai fost colegi, au început să mă bălăcărescă.

Spun astea sperând că cei de la Digi vor nega știrile astea care au împânzit online-ul cu sigla lor! Știrile sunt mincinoase, fake-news, dar sigla e a lor!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

S-au întâmplat multe lucruri în utima perioadă, iar Dan Negru este un bun observator și comentator realist. Omul de televiziune punctează fiecare moment în parte și povestește exact ce îl deranjează și ce nu. “Regele Revelioanelor”, așa cum a fost numit, s-ar retrage din televiziune într-un anumit punct! Care ar fi acela, Ciao.ro l-a aflat exclusiv!

  Rapid Bucureşti, înfrângere cu Team Esbjerg, la debutul în sezonul 2023-2024 al Ligii Campionilor

Cred că ești singura vedetă de la noi care promovează istoria și locurile frumoase din România! Ți-ai părăsi vreodată țara și te-ai muta undeva departe pentru educația copiilor tăi?

Nu-mi îndrum copiii să plece în altă țară dar nu știu ce va fi când ei vor crește. Eu m-am simțit bine cu ai mei și am văzut multe locuri din planeta asta, dar tot cu ai mei m-am simțit cel mai bine. Cunosc bine diaspora românească pentru că prezint evenimente de mulți ani în Londra, Madrid, Roma sau New York, dar știu de la ei că acasă e ca niciunde.

Ai putea să te rupi de televiziune, care îți e atât de dragă, la un moment dat?

Dumnezeu a fost bun cu mine în anii ăștia în televiziune. Am colegi care au avut succes cu o singură emisiune sau la o singură televiziune. Eu am avut șansa mai multor succese, de la blonde la copiii, de la farse la revelioane, de la “Jocul cuvintelor”, la “Ciao, Darwin” cu mama natură. Cândva, Valeriu Lazarov m-a sfătuit să demostrez că pot să am succes cu mai mult de o singură emisiune în televiziune spunându-mi că în Spania sau în Italia ești considerat „om de televiziune” abia după al treilea format cu succes de audiențe. Eu am avut norocul atâtor hituri doar pentru că am avut tăria să refuz formatele în care n-am crezut. Când nu o să mă mai regăsesc în niciun format TV, plec. Citește tot interviul aici.

Sursa foto: Arhiva Ciao.ro

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……

  Ciolacu abia a ajuns premier! Firea e numai bună la Capitală
Source link

Recomandari:

Gazprom nu este de acord cu declarațiile Republicii Moldova privind datoria istorică pentru gaze
Majoritatea românilor salută măsurile care vor fi luate de Guvern prin asumarea răspunderii / SONDAJ
un farmacist a furat mii de pastile și le-a vâdut pe piața neagră a drogurilor din România
Preţuri mai mari şi venituri mai mici, motive pentru cheltuieli mai mici la începutul anului şcolar
Americanii susțin grevele din industria auto și de la Hollywood, conform unui sondaj recent
Recorduri stabilite de Jerome France şi Mihai Leu, la Trofeul Baia Mare la viteză în coastă
A murit Mohamed al-Fayed, tatăl lui Dodi al-Fayed, cel care a fost ucis intr-un accident alături de ...
Fenomenul El Nino a ajuns la maturitate. Se schimbă anotimpurile, avem o nouă ordine
Mega-operațiune! Sute de percheziții în România la traficanții de droguri
va susține și un discurs în Parlament
E.ON a investit 654 mil. lei anul trecut în România și a contribuit cu 14 mld. lei către stat
Luni vor avea loc licitații pentru două emisiuni de obligațiuni organizate de Ministerul de Finanțe
Vaticanul încasează o lovitură dură
`Probabil vom avea 1-2 săptămâni de creştere, după care se va intra în normal`
Vameșii din Israel au găsit 16 tone de substanță folosită la producția de rachete
Klaus Iohannis merge în vizită la Spitalul Floreasca, la răniții de la Crevedia
`Lupt pentru dreptul de a pleda cu demnitate`
Canada investighează implicarea guvernului Indiei în uciderea unui activist canadian
”L-am iubit foarte mult. Dacă s-ar despărți...”
FC Dianmo a solicitat clarificări din partea Jandarmeriei și autorităților competente
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment