Dan Petrescu ține în șah FRF cu privire la preluarea funcției de selecționer: Nu am luat încă o decizie

SocialNews

News.ro a anunțat că antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a anunțat că nu a luat încă decizia de a prelua conducerea tehnică a naționalei României.

„Astăzi nu aş vrea să vorbesc despre acest subiect, mâine trebuie să mă întâlnescu cu patronul echipei, după care, mâine sau poimâine, veţi afla mai multe, dar în momentul acesta nu pot să vă spun nimic. Nu am luat o decizie. Vreau să mă întâlnesc mâine cu patronul echipei şi să vedem care este situaţia în continuare”, a declarat Petrescu, duminică, la Telekom Sport 1, după meciul CFR Cluj – FC Argeş, scor 1-0, ultimul din 2021.

Naționala și-a pierdut antrenorul principal la sfârșitul lunii noiembrie, când contractul lui Mirel Rădoi i-a expirat. România a ratat preliminariile Cupei Mondiale 2022. „Tricolorii” vor reveni în Liga Națională în iunie și vor fi în aceeași grupă cu Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru.

După ce Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu au refuzat să preia echipa națională, Petrescu este alegerea actuală a antrenorului FRF.

Sursa: Stiri pe Surse

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate