Dana Budeanu a desființat formularul de intrare digital al României: ‘Cum să trec adresa, ce sunt în arest la domiciliu, să știe miliția unde sunt?’

SocialNews

Începând de luni, 20 decembrie, persoanele care intră în țară trebuie să completeze un formular digital de intrare în România (PLF). Dana Budeanu a criticat în mod tipic decizia autorităților. „Cum să trec adresa, ce sunt în arest la domiciliu, să știe miliția unde sunt?”, susține Dana Budeanu.

„AU!
DECI! EU AM PLECAT CU MASINA DIN ARAFATENIA, AM TRECUT PRIN CALACHENIA, VRÃJÃLENIA, MICRONENIA, TESTÃRENIA SI AM AJUNS IN ROMANIA! ASA SI? CUM STIE CINEVA CU CINE AM INTRAT EU IN CONTACT? UNDE AM INTRAT? AHAHAHAHAHAHA!

CUM STIE CINEVA CA AM INTRAT EU IN CONTACT CU UN CALACHE????

CUM SA TREC ADRESA, CE S IN AREST LA DOMICILIU, SA STIE MILITIA UNDE SUNT? STAU UNDE VREAU! CUM ADICA? AHAHAHAHAHAHAHA! DE EXEMPLU EU CAND VIN IN ROMANIA, IMEDIAT MA DUC IN MUNTII APUSENI INTR UN SAT SUS DE TOT SI MA IZOLEZ ASA CA SA MA REGASESC, VA ASTEPT!”, scrie Budeanu pe Facebook.

Formularul electronic conține următoarele informații: numele, identitatea și datele de contact; țara, regiunea și locul în care călătorește în România, inclusiv persoana de tranzit; locul și adresa de destinație în România; mijlocul de transport prin care se deplasează în România; data la care a intrat in Romania; datele minorilor însoţitori. (daca este cazul).

Formularul se completează cu 24 de ore înainte de intrarea în România și va fi verificat în sistemul informatic al poliției de frontieră împreună cu cartea de identitate sau pașaport. Cei care se prezinta la punctul de trecere fara formular vor fi obligati sa-l completeze in 24 de ore. Cei care nu completează actele riscă o amendă de la 2.000 la 3.000 de lei.

Sursa: Stiri pe Surse

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate