Daniel Pavel și iubita lui, Marina, s-au logodit! Primele declarații ale prezentatorului „Survivor România”

SocialNews

O nouă nuntă se anunță în showbizul românesc! Finalul săptămânii a fost plin de evenimente romantice. În timp ce unele vedete au făcut deja pasul cel mare, iată că prezentatorul „Survivor România’ și-a luat inima în dinți și s-a logodit cu partenera sa, Marina.

Distanția și-a pus amprenta în  deciziile lui Daniel Pavel. Aflați pe malul mării, prezentatorul „Survivor România’ și-a cerut partenera de soție, la scurt timp după ce s-a întors din Republica Dominicană. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 7 ani, iar relația lor este una de poveste! 

Daniel Pavel a hotărât să își petreacă restul vieții în compania femeii care i-a fost alături de aproape un deceniu și de care este vizibil îndrăgostit! Vestea logodnei a fost dată de cei doi în mediul online unde au postat un selfie în care se poate vedea și superbul inel cu diamante oferit de Daniel Pavel. Citeste tot articolul aici….

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate