Dansul dintre Prințesa Diana și actorul John Travolta, un moment desprins dintr-o poveste

SocialNews

În noiembrie 1985, Prințul Charles și Prințesa Diana făceau un turneu în SUA. Dansul ei cu John Travolta, la gala de onoare organizată de președintele american Ronald Reagan, a fost momentul cel mai discutat al vizitei.

Vizita de trei zile a celor doi în Washington D.C. i-a vrăjit pe americanii care au fost seduși de cuplul regal, în timp ce presa vremii scria că periplul regal „a oferit un răgaz într-o mare de îngrijorări atât de serioase, dar extrem de plictisitoare, precum bugetele dezechilibrate și discuțiile referitoare la controlul armelor’.

Cina de gală de la Washington, găzduită de președintele Ronald Reagan și soția sa, Nancy, a oferit însă cele mai memorabile imagini din călătoria americană a cuplului regal britanic. Cei doi au fost oaspeți de onoare la o gală de la care nu au lipsit vedete de film, cântăreți și politicieni, iar Diana a fost invitată pe ringul de dans, pe la miezul nopții, de actorul John Travolta, starul de la „Saturday Night Fever’. În rochia ei lungă de catifea asortată cu un colier de perle, Lady Di a cucerit Washingtonul și a ajuns pe primele pagini ale ziarelor din întreaga lume. Faptul că președintele Reagan a uitat pentru o clipă numele Dianei, în timpul discursului de după cină, a fost rapid uitat de toată lumea. Citește tot articolul aici….

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate