”De ani de zile știu”

SocialNews


Ozana Barabancea a fost invitată în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, acolo unde a făcut dezvăluiri uluitoare. Printre altele, jurata de la Te cunosc de undeva a mărturisit că știe exact data la care va muri.

Ozana Barabancea a fost la un moment dat pasionată de astrologie. Avea o mulțime de cărți pe care le savura cu plăcere și pe zi ce trecea dobândea mai multe informații. Doar că a ajuns într-un punct în care și-a dorit să scape de tot! Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a mărturisit că a renunțat la această pasiune atunci când tragediile prevăzute s-au adeverit.

A început să afle diverse lucruri, care au panicat-o. Ozana Barabancea nu-i pune la zid pe astrologi, dar spune că este mai bine uneori să nu știi adevărul. Să nu știi ce urmează să ți se întâmple. Iar, acum, dacă se întâmplă ceva rău, vedeta apelează imediat la rugăciune, psaltire, acatiste și merge la biserică.

„Ameri Nesrin: Ai renunțat la a mai crede în astrologie, numerologie, pentru că, într-adevăr, s-au adeverit lucruri?

„Ozana Barabancea: Da, absolut! Da, deci am aflat niște lucruri care m-au cutremurat, le-am verificat, foarte multe dintre ele au fost exact punctuale”, a fost dialogul între cele două.

Ozana Barabancea și-a aflat data morții

Una dintre veștile teribile pe care Ozana Barabancea le-a aflat prin intermediul astrologiei a fost faptul că își va pierde tatăl. Straniu a fost că moartea părintelui ei s-a întâmplat exact în condițiile și contextul pe care le știa deja.

Nu s-a oprit însă acolo! Ozana Barabancea a aflat prin intermediul astrologiei data propriei morți. Nu a vrut să-și calculeze anul morții sale, dar jurata de la ”Te cunosc de undeva” susține că știe exact contextul și împrejurările în care nu va mai fi pe această lume.

  Victorie în extremis pentru Juventus Torino în Serie A

„Da. Moartea tatălui meu. Am aflat că, exact, cum și în ce fel. Dar am aflat și când o să mor eu. Deci de ani de zile știu treaba asta. Nu știu anul, dar știu perioada, și când se apropie zilele respective nu că mă panichez, dar am grijă la tot ceea ce fac, să fiu foarte atentă. 

Eu am ascendentul la două grade distanță de fiul meu și amândoi, pentru că suntem ascendent, eu la trei grade și eu la cinci grade în Scorpion, când e să fie nasol, e nasol pentru amândoi. Când e să fie bine, este bine pentru amândoi. 

Avem foarte multe similitudini, de-aia nu mă mai uit pe astrograma lui, nu mă mai uit pe astrograma mea, am văzut ce era de văzut, sunt lucruri pe care nu vreau să le fac publice, nu vreau să mă gândesc la ele și atunci zic că ce-o fi o fi. Nu am vrut să calculez anul morții, dar știu perioada. Nu mi-e frică de moarte, dar știu că creștinii nu mor niciodată”, a mai spus Ozana.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment