De ce lipsește Bianca Nuțu de la Neatza cu Răzvan și Dani! Astrologa a fost implicată într-un accident grav: „Am avut artera tăiată”

SocialNews

[ad_1]

De ce lipsește Bianca Nuțu de la Neatza cu Răzvan și Dani! Astrologa a fost implicată într-un accident grav și a avut artera tăiată.

Astrologa se afla în vacanță, în urmă cu o săptămână, atunci când a avut loc incidentul din trafic. Vedeta a povestit pas cu pas ce s-a întâmplat și spune că își amintește perfect întreaga zi.

Prin intermediul postării, ea a dezvăluit pas cu pas ce s-a întâmplat. De asemenea, astrologa de la Neazta cu Răzvan și Dani a adăugat și o serie de imagini realizare în urma impactului.

Din acestea, se poate observa că mașina în care se afla a fost extrem de avariată, iar ea a suferit răni severe.

„Cu o seară înainte de accident, am dansat pe nisipul cald. Nu aveam nicio grijă. A doua zi, la prânz, s-a produs tragedia. Am avut artera tăiată și am pierdut mult sânge. Pe 22.08.2023 am murit și m-am născut a doua oară. Dumnezeu m-a salvat, lucrând prin oameni”, a spus Bianca Nuțu, prin intermediul unui Instastory.

Din fericire, acum este în afara oricărui pericol, însă trebuie să facă recuperare atât fizică, dar și consiliere psihologică, în urma traumei prin care a trecut. Acesta a mai ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături și au reșuit îi salveze viața.

„Medici, oameni care mă iubesc sau m-au cunoscut atunci, Ambasada României la Nairobi. Toți au sărit în ajutor. S-au rugat pentru mine. Sprijinul vostru a făcut diferența. Sunt în afara pericolului acum. Urmează o perioadă de recuperare și consiliere psihologică. Totul va fi bine!”, a mai spus astrologa de la Neatza cu Răzvan și Dani, pe Instagram.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate