De ce nu-l aduce Monica Gabor pe Mr. Pink în România. Cine a dat-o de gol pe fosta scorpie de la Izvorani

SocialNews


A divorțat de Irinel Columbeanu și și-a găsit liniștea peste hotare, în brațele lui Mr. Pink. În ciuda faptului că a fost în România, în vizită, de mai multe ori, Monica Gabor nu l-a adus niciodată în țara noastră și pe iubitul ei. Iată care este adevăratul motiv care stă în spatele deciziei sale.

Monica Gabor n-a putut să treacă peste infidelitatea lui Irinel Columbeanu așa că a decis să pună punct căsniciei sale. În 2011 s-a pronunțat divorțul, iar fosta ”scorpie de la Izvorani” și-a dorit o viață mai bună pentru ea și fiica ei, așa că a plecat în America. Acolo unde l-a cunoscut pe Mr. Pink.

Ulterior, fiica ei s-a mutat cu ea în America, iar acum Monica Gabor este cu adevărat împlinită. Totuși, curioșii se întreabă de ce-l ține ascuns pe Mr. Pink. Vedeta a venit în România de mai multe ori, dar de fiecare dată a fost singură. Tatăl ei, însă, a dat-o de gol și a dezvăluit motivul pentru care nu a fost niciodată însoțită de iubitul ei pe meleagurile natale. Se pare că milionarului chinez nu i-ar fi convenit întâlnirile dintre iubita lui și fostul ei soț.

 ”Nu poate pleca chiar mereu, mereu. Se supără. Şi nici Mr. Pink… îi dă drumul chiar aşa să meargă? Ce zice? Că poate se întâlneşte cu Columbeanu. Dar ei nu mai au nimic împreună”, declara Emil Gabor pentru Antena Stars.

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de mai bine de un deceniu

Născută pe 8 ianuarie 1988 la Bacău, Monica Gabor a fost fotomodel și, în trecut, a fost măritată cu afaceristul Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă pe 18 ianuarie 2007, iar în 2011, ei au divorţat.

  Rusia a ajuns în culmea disperării

După despărţire, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo. La începutul lui 2018, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe “fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Anthony.

Locuinţa lui Mr. Pink, bărbatul cu care Moni şi-a refăcut viaţa după divorţul de Irinel, din 2011, este evaluată la 3,5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment