Declarația șocantă făcută de Mihaela Rădulescu: „Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilului”

SocialNews

Deși este, fără îndoială, una dintre femeile foarte puternice, mereu cu zâmbetul pe buze și atitudinea potrivită, nu înseamnă că Mihaela Rădulescu nu are regretele ei. Iar unul dintre ele este că nu a găsit înțelepciunea de a nu se despărți de tatăl copilului ei.

Mihaela Rădulescu a fost invitata Amaliei Enache în podcastul „Inima la vedere’, iar aici a făcut o serie de dezvăluiri, referitoare atât la viața de mamă, cât și la perioada post-divorț, când s-a mutat la Monaco, scrie libertateapentrufemei.ro.

Mihaela Rădulescu și-a deschis sufletul și a povestit cum a decis să plece din România, deși avea deja aici o carieră de succes. Citește tot articolul aici…

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate