Deea Maxer s-a reprofilat, după divorțul de Dinu! În ce domeniu activează acum

SocialNews


Deea Maxer s-a reprofilat, după divorțul de Dinu! Șatena și-a lăsat cariera de cântăreață și dansatoare pentru un job de vis în Dubai. 

Încă de pe vremea în care s-a cuplat cu Dinu Maxer, Deea a cunoscut faima și a apărut în lumina reflectoarelor. Ulterior, ea a devenit dansatoare de belly dance și prezentatoare la diverse evenimente împreună cu soțul ei. După 18 ani de căsnicie, însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Motiv pentru care și cariera lor împreună a luat sfârșit. Deea s-a reorientat rapid și acum încearcă să-și construiască o carieră în ”raiul milionarilor”. Șatena a făcut anunțul pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se petrece în viața ei. Deea Maxer a devenit agent imobiliar în Dubai!

„Dubai, paradisul milionarilor ? Dacă îți spun că studiourile disponibile încep de la aprox 140.000 de euro, iar avansul este doar de 20%?”, scrie Deea la descrierea uneia dintre postările de pe contul său de Instagram. Numeroși urmăritori ai artistei s-au interesat deja de o locuință în Dubai, destinație de vacanță foarte populară printre români.

Cei doi și-au refăcut viața

După divorț, Deea Maxer și-a găsit liniștea în brațele lui Robert Drilea. Cei doi au o relație închegată, iar iubitul vedetei i-a cunoscut deja copiii. Șatena nu exclude o nouă căsătorie în viitorul apropiat.

„Eu cred în iubire, căsătorie, cuplu veșnic, până la adânci bătrâneți. Încă am această credință. Nu știu dacă mă mărit. Dacă iubirea va fi la fel, cu patos, și voi fi cerută, s-ar putea să vă surprind și să accept. Eu sunt femeia statornică și fidelă într-o relație. Nu-mi plac relațiile pasagere, deci cred în căsătorie, în continuare”, a declarat Deea.

  Vladimir Putin face mișto de contraofensiva Ucrainei și anunță zeci de mii de morți: Ea nu există!

La rândul său, Dinu Maxer și-a refăcut viața alături de Magdalena Chihaia. Cei doi au petrecut o vară incendiară în doi, vară în care și-au consolidat relația.

Mi-a plăcut atât de mult încât până la 4 dimineața am vorbit în apartamentul ei nou și nu foarte mobilat, cu ea și Florin. După aceea s-au întâmplat câteva lucruri și trebuie să recunosc că eu am intrat pe nepregătite într-o altă relație, flacăra dintre noi s-a dat la minim… După ce am ieșit eu din relația respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat și m-a invitat în lumea salsa, o lume nouă pentru mine care m-a fascinat! Eu eram a două oară lovit și nu am mai fost deschis unei relații și am intrat cu ochii închiși. Mi-a plăcut atmosfera, era ușor un Dirty dancing 2, a mărturisit Dinu Maxer în emisiunea lui Cristi Brancu.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment