Descoperă modele de tatuaje din care îl poți alege pe cel care ți se potrivește!

MIhai Vlad

Tatuajul reprezintă o formă de artă care îți vine în ajutor pentru a-ți înfrumuseța o anumită parte a corpului. Acestea pot fi simple cuvinte sau citate, ori chiar imagini complexe care te reprezintă. 

Dacă te afli în căutarea unor modele tatuaje: https://www.funkytattoo.ro/modele-tatuaje/, atunci cu siguranță deja ai luat decizia de a opta pentru unul, dar nu știi exact către ce să te orientezi. Citește rândurile de mai jos pentru a descoperi idei de modele pentru tatuaje, dar și alte informații pe care este bine să le cunoști!

Modele tatuaje – ce poți alege?

Tatuajele sunt utilizate încă din cele mai vechi timpuri, iar în prezent acestea sunt poate chiar și mai populare! Mulți oameni aleg să își facă unul sau mai multe tatuaje pentru a-și personaliza corpul. Acestea au nu doar rol estetic, ci reprezintă, de obicei, ceva cu însemnătate deosebită pentru persoana care alege modelul. Trebuie să știi că poți opta pentru modele florale, tribale, pentru un simplu cuvând ori pentru o întreagă frază sau citat, sau chiar pentru tatuaje cu chipul unei persoane dragi!

Cum să alegi modelul de tatuaj potrivit pentru tine?

Pentru a alege modelul care ți se potrivește, ar trebui să te gândești destul de bine în privința acestui aspect. Nu este indicat să te iei după ce este la modă, deoarece moda se schimbă foarte repede, iar tu te poți plictisi de tatuajul ales, ceea ce nu este de dorit. Ține cont de personalitatea ta, de experiența ta de viață și alege un model care să te reprezinte cu adevărat, care să aibă o însemnătate pentru tine!

Ce trebuie să știi despre tatuajele tribale?

Tatuajele tribale sunt caracterizate de simboluri, linii și modele geometrice care își au originile în tradițiilor culturilor triburilor indigente din toate colțurile lumii. Acestea pot avea profunde semnificații și pot reda apartenența la o comunitate. Tatuajele tribale pot fi:

  • tatuaje Maori: provin din cultura maoră din populația indigenă din Noua Zeelandă. Acestea includ, de obicei, modele compleze, linii și spirale;
  • tatuaje Polineziane: provin din diverse insule din Pacific și include modele complexe, cum ar fi simbolurile care reprezintă istoria personală și genealogia;
  • tatuaje Celtice: sunt inspirate din tradițiile celtice și simbolizează eternitatea, unitatea și conexiunea omului cu natura.

Ce trebuie să știi despre tatuajele cu scris?

Tatuajele cu scris sunt populare și exprimă fie mesaje personale, fie citate ori cuvinte semnificative. Poți opta fie pentru un citat inspirant care te inspiră sau te motivează, fie pentru nume sau inițialele unei persoane dragi. Dacă ai o melodie preferată ale cărei versuri te ating deosebit din punct de vedere emoțional, poți alege să ți le tatuezi. O altă variantă poate fi alegerea scrierii unor coordonate GPS ce pot reprezenta fie locul tău de naștere, fie locul în care ai trăit o experiență semnifiacativă din viața ta.  În plus, poți opta pentru un scris caligrafic, elegant sau elaborat care să ți se potrivească și să îți placă cu adevărat!

Ce trebuie să știi despre tatuajele cu flori?

Tatuajele ce redau modele florate sunt foarte populare în rândul fetelor și, în funcție de modelul ales, pot avea diferite semnificații. De exemplu, un tatuaj cu unul sau mai mulți trandafiri simbolizează frumusețea, în timp ce un tatuaj cu margarete simbolizează inocența.

Online, pe FunkyTattoo.ro ai posibilitatea de a contacta un salon autorizat în care își desfășoară activitatea artiști tatuatori cu o experiență vastă în acest domeniu. În plus, tot aici poți vizualiza modele de tatuaje realizate de aceștia și te poți programa pentru o consultanță! Fie că dorești tatuaje barbati de aici, tatuaje femei sau chiar un piercing, folosește datele de contact de mai jos și alege să te bucuri de o experiență minunată, al căruit rezultat te va bucura cu adevărat!

Date de contact:

Email: contact@funkytattoo.ro

Telefon: 0731525808 / 0772047223

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate