Descoperă noile funcții de cumpărături Instagram!

SocialNews

Peste 90 de milioane de utilizatori dau clic lunar pe postările Instagram pentru a dezvălui etichetele interactive de preț ale produselor prezente în imagini.

Este un număr impresionant, nu-i așa? Înseamnă că tot mai mulți oameni interacționează cu reclamele și ofertele afișate pe rețeaua de socializare, pe lângă faptul că își dovedesc marele potențial ca piață .

Gândindu-se la acest scenariu promițător, Instagram a dezvăluit săptămâna aceasta lansarea a două noi funcții în legătură cu universul achizițiilor în aplicație:

Butonul Cumpără în Stories

Având în vedere cei 400 de milioane de utilizatori care accesează povești în fiecare zi și faptul că 1/3 dintre cele mai vizionate povești de pe rețeaua de socializare sunt din pagini de business , Instagram a decis să insereze și în povești pictograme de achiziție.

Și ce înseamnă extinderea poveștilor de cumpărături ? Practic, în timp ce vă distrați vizualizând fotografiile și videoclipurile mărcilor dvs. preferate, veți putea face clic pe un produs care v-a plăcut pentru a afla mai multe despre acesta , inclusiv prețul și descrierea detaliată.

Această nouă caracteristică a început să fie testată în iunie 2018 în peste 46 de țări din întreaga lume și promite să genereze o experiență de cumpărături mai ușoară și mai plăcută pentru utilizator.

Dacă sunteți agent de publicitate și sunteți interesat să inserați butoane de cumpărare în poveștile dvs., trebuie doar să faceți o postare în povești cu produsele dvs. și să faceți clic pe opțiunea pentru a include descriere și linkul către comerțul dvs. electronic .

Cumpărături pe Instagram în Explore

Întrucât o noutate nu a fost suficientă pentru gigantul Instagram, s-a anunțat și inserarea unui canal de cumpărare în fereastra „explorare” a platformei .

Acum veți putea vizualiza postările de produse de la mărcile pe care le urmăriți deja sau care vă pot interesa într-o anumită locație.

De asemenea, merită să ne amintim că aceste canale tematice au fost lansate recent, în luna iunie a acestui an, cu scopul de a facilita căutările de interes în cadrul aplicației, precum și extinderea contactului dintre oameni și conținut nou în rețea.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate