Descoperiți 52 de aplicații Google pentru cele mai diferite scopuri

SocialNews

Aplicații de cercetare, planificare și organizare a sarcinilor, publicitate și vânzări, comunicare și informare, analiză de date: descoperiți 52 de aplicații Google care vă vor face zi cu zi mai ușoară!

Google s-a consolidat în lumea digitală. De la origini, când era un simplu motor de căutare numit BackRub, până astăzi, au avut loc multe schimbări în structura sa.

Și nu numai atât, compania și-a extins orizonturile și acum depășește cu mult căutările pe internet.

Astăzi, îl putem considera una dintre cele mai valoroase referințe pentru profesioniștii în marketing digital , vânzări, management de proiect și multe altele.

După 20 de ani, vedem servicii, platforme, rețele sociale , sisteme de anunțuri, aplicații.

Google este în toate și este totul. Cu siguranță, folosiți unele dintre instrumentele sale nesfârșite în viața de zi cu zi, fie că este un cont de e-mail Gmail sau un smartphone cu Android.

Dar, dacă încă habar nu ai despre măreția acestei companii, astăzi suntem aici tocmai pentru a o arăta.

În această postare, vă prezentăm principalele aplicații Google , separate pe categorii, pentru cele mai diferite scopuri.

aplicații de cercetare

1. Căutare Google

Cel mai popular motor de căutare de pe internet astăzi.

2. Google Books

Cel mai divers index din lume pentru căutarea cărților în întregime.

3. Google Finance

Serviciu care afișează informații despre companii, inclusiv cele mai recente decizii și cele mai recente acțiuni ale acestora.

4. Google Academic

Instrument axat pe cercetarea de conținut și literatura științifico-academică. Conține citate, link-uri către cărți, articole de reviste, rapoarte tehnico-științifice, lucrări academice și multe altele.

5. Cumpărături Google

Mecanism care permite utilizatorilor să caute produse pe site-urile de cumpărături online și să compare prețurile între diferiți furnizori.

6. Zboruri Google

Serviciu de rezervare a zborurilor care vă permite să organizați căutarea după numărul de escale, preț, companie aeriană și durata călătoriei, precum și achiziționarea biletelor prin terți.

Aplicații de planificare și organizare a sarcinilor

7. Google Drive

Serviciu de stocare în cloud și de sincronizare a fișierelor . Acoperă funcțiile Google Docs.

8. Google Docs

Serviciu care vă permite să creați, editați și vizualizați documente, precum și să le partajați prietenilor și persoanelor de contact profesionale. Include documente text, foi de calcul, formulare și prezentări .

Are opțiunea de a lucra offline, adică este posibil să salvezi fișierele atât pe Google drive, cât și pe memoria dispozitivului.

9. Google Calendar

Agendă online și serviciu de calendar care vă permite să adăugați și să controlați evenimente, întâlniri, partajați programul cu contacte Gmail sincronizate, printre alte caracteristici.

10. Contacte Google

Instrumentul de gestionare a contactelor de la Google și un serviciu independent, fac parte din aplicațiile G Suite .

11. Google Trips

Aplicație pentru organizarea excursiilor. Este posibil să consultați rezervări, să stabiliți itinerarii, să vedeți sugestii de restaurante, să aflați despre opțiunile de transport public, să descoperiți spitalele din apropiere și multe altele.

  Alegerea fotografiilor site-ului: Cum să creați un impact vizual de la primul clic

12. G Suite

Un pachet care oferă funcții precum Gmail, Drive, Calendar etc., pentru companii.

13. Asistent Google

Asistentul virtual Google este disponibil în principal pe dispozitivele mobile. Îndeplinește sarcini de zi cu zi, cum ar fi efectuarea de apeluri, trimiterea de mesaje, căutarea pe Google și chiar interacțiunea cu utilizatorul.

14. Marcaje Google

Serviciu online care vă permite să salvați site-urile preferate și să atașați etichete și comentarii.

Aplicații de publicitate și vânzări

15. Google Marketing Platform

Digital Marketing and Analytics Platform care unifică aplicațiile Google precum DoubleClick și Google Analytics 360 pentru a facilita planificarea, măsurarea și optimizarea media digitale și a experiențelor clienților într-un singur loc.

16. Google Ads

Platforma de publicitate Google . Cu acest serviciu, reclamele sunt afișate sub formă de linkuri sponsorizate atunci când un utilizator efectuează o căutare.

17. Google AdSense

Program de publicitate Google care vă permite să afișați reclame pentru companii pe bloguri și site-uri web.

18. Google Search Console

Google Search Console este un serviciu gratuit care le permite creatorilor de site-uri web să monitorizeze și să depaneze site-ul lor care apare în rezultatele căutării Google.

19. Google AdMob

Instrument de anunțuri pentru dezvoltatorii de aplicații.

20. Google Contributor

Program care vă permite să vizitați site-uri web fără niciun fel de publicitate gestionată, comandată și întreținută de Google, în schimbul unei taxe plătite de utilizator.

aplicații de curs

22. Google Primer

Aplicație Google a cărei premisă este de a preda concepte de marketing într– un mod ușor și educativ. Lecțiile durează în medie 5 minute.

23. Google Digital Garage

Tutoriale Google gratuite pentru a ajuta antreprenorii din lumea online, cum ar fi crearea de site-uri web, marketing digital, social media, comerț electronic și multe altele. La finalizarea unui curs, se eliberează un certificat unic.

Aplicații de comunicare și informare

24. Blogger

Instrumentul gratuit Google pentru a crea și a publica bloguri .

25. Site-uri Google

Instrument pentru a crea și găzdui site-uri web simplu și rapid, fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice.

26. Google Duo

Aplicație de apel video mobil dezvoltată de Google, disponibilă pe sistemele de operare Android și iOS.

27. Google Classroom

Platformă educațională gratuită care vă permite să creați săli de clasă virtuale, unde profesorul poate atribui sarcini și evaluări cu texte, audio, fotografii și videoclipuri.

28. Mesaje Android

Aplicație oficială a sistemului de operare Android pentru trimiterea și primirea mesajelor, versiunea sa web a fost recent lansată.

29. Știri Google

Motor automat de căutare de știri care urmărește în mod constant informațiile din mass-media online importante și le afișează utilizatorului.

Aplicații de analiză a datelor

30. Google Analytics

Instrument de monitorizare și analiză a site-ului web și a aplicațiilor. Oferă date despre trafic, locația vizitatorilor, canalele de origine și informații în timp real despre ceea ce se întâmplă pe site.

31. Google Keyword Planner

Instrument de cercetare a cuvintelor cheie care vă permite să găsiți termenii cei mai adecvați pentru a crea anunțuri.

Instrument care afișează cei mai populari termeni de căutare din trecutul recent, în diferite regiuni ale lumii și în mai multe limbi.

33. Gândește cu Google

Instrument de statistici conceput pentru a ajuta profesioniștii și antreprenorii din marketing digital să înțeleagă piața.

Tehnologie

34.  Google Cardboard

Platformă de realitate virtuală (VR) dezvoltată de Google pe baza de carton pliat.

35. Google Chromecast

Accesoriu Google care convertește orice televizor cu intrare HDMI într-un Smart TV, printr-un dispozitiv mic care transmite conținut de la alte dispozitive, cum ar fi smartphone-uri și computere, către televizor.

36. Google Cloud Platform

Un spațiu virtual în care este posibil să se realizeze o serie de sarcini care anterior necesitau utilizarea de hardware sau software și acum folosesc cloud-ul Google ca singura modalitate de acces, stocare și gestionare a datelor.

  Faceți cunoștință cu Gallery Go, noua alternativă la Google Foto

37. Google Open Source

O inițiativă Google care reunește toate proiectele sale open source într-un singur loc.

38.  Dezvoltatori Google

Site web destinat programatorilor . Site-ul conține sursă deschisă și o listă de servicii care acceptă API-ul public Google.

40.  Google Pay

Sistem de plată online dezvoltat de Google care permite utilizatorilor să efectueze plăți cu smartphone-uri, tablete sau smartwatch-uri.

41.  Google Station

Serviciu hotspot WiFi gratuit în întreaga lume.

42. Waze

Aplicație de navigare GPS bazată pe comunitate care conține informații despre utilizator în timp real și detalii despre rută.

43. Google Maps

Serviciu gratuit pentru a căuta și vizualiza hărți și imagini prin satelit ale Pământului.

44.  Google Sky

Google Celestial Map care arată obiecte precum stele, constelații, galaxii, planete etc.

45.  Google Moon

Similar cu Google Maps, vă permite să vedeți suprafața Lunii pe baza fotografiilor din satelit.

46.  Google Earth

Prezintă un model tridimensional al globului, construit dintr-un mozaic de imagini din satelit obținute din diferite surse, imagini aeriene și GIS 3D.

47.  Google Mars

Serviciu online dezvoltat printr-o colaborare între NASA și cercetătorii de la Universitatea de Stat din Arizona.

Este una dintre cele mai detaliate hărți științifice ale suprafeței lui Marte.

Cauze și proiecte sociale

48.  Google.org

Ea dezvoltă tehnologii pentru a ajuta la abordarea provocărilor globale și sprijină partenerii inovatori cu donații, investiții și resurse.

49.  Google Loon

Un proiect experimental Google care își propune să ofere acces la internet în zone rurale și îndepărtate folosind baloane cu heliu de mare altitudine.

50.  Google Arts & Culture

Site Google realizat in colaborare cu muzee din diferite tari. Folosind tehnologia Street View, site-ul oferă tururi virtuale gratuite ale unora dintre cele mai mari galerii de artă din lume.

51. Google News Initiative

Inițiativa Google de a încuraja creșterea jurnalismului în era digitală, inclusiv cursuri, programe, produse și parteneriate.

52.  Google One Today

Aplicație care vă permite să faceți donații de 1 USD către instituții non-profit. Software-ul afișează zilnic diferite entități, raportând cauza luptată și situația financiară a ONG-ului.

Ce părere ai despre aplicațiile Google? Cunosti pe altii? Lasă-l în comentarii!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment