Despre destrămarea trupei “Simplu”. Smiley și foștii săi colegi

SocialNews

Smiley a vorbit despre destrămarea fostei trupe “Simplu”, una din perioadele care i-a marcat mult existența. Această trupă a fost fondată în anul 2000 și, din nefericire, în anul 2011 s-a destrămat, după lansarea ultimului album. Interesant este faptul că, foștii membri ai trupei, au păstrat totuși, o relatie de prietenie.

De-a lungul timpului, au apărut speculații potrivit cărora, între Smiley și restul echipei ar exista un conflict. Este motivul pentru care cântârețul a dorit să facă următoarele precizări presei:
smiley
”Țin enorm la tot ce a însemnat SIMPLU, la toți băieții din trupă, nimeni n-are cum să-i scoată din istoria mea, indiferent ce s-ar scrie. Cred că în momentul în care noi mai cântăm în diverse ocazii împreună, ne mai auzim, ne mai întâlnim, nu se poate pune în discuție un final, ci mai degrabă o trecere într-o altă etapă umană, profesională, muzicală. Am crescut cu toții și fiecare dintre noi s-a format și a privit înspre o direcție pe care a urmat-o din interior cumva, din suflet. Mai vorbim, ne mai scriem, ne mai ascultăm muzica și ne apucă nostalgia. Tare perioadă! Sunt recunoscător pentru ea”, a spus artistul.
În cadrul uneui interviu acordat revistei Viva, Smiley a vorbit cu nostalgie despre acea perioadă:
Smiley2
“Atât Marius Moga, cât și băieții de la SIMPLU îmi sunt prieteni și sunt parte din istoria mea personală și profesională. Cu oamenii din viața mea eu vorbesc mereu la momentul potrivit și nu cred că au fost sau au rămas lucruri nevorbite sau neașezate. „Scandal” e un cuvânt cam zgomotos care nu a făcut parte, niciodată, din viața mea nici acasă, nici la muncă, așa că nu și-a găsit locul nici în presă în ceea ce mă privește”, a adăugat Smiley.
Nu multă lume cunoaște trecutul cântărețului Smiley. Frumos este faptul că, nu a uitat de unde a plecat niciodată!! Este lucrul pentru care fanii lui îl apreciază foarte mult. Smiley și-a câștigat primii bani la piață vânzând pepeni împreună cu un văr al mamei sale.
De atunci, evoluția lui a surprins o lume întreagă. Succesul acestuia se datorează în egală măsură ambiției sale dar și talentului.
Felicitări și multe reușite în viitor!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate