Despre fiica lui Ion Țiriac!

SocialNews
Celebrul om de afaceri român, Ion Țiriac, are trei copii.

Este o persoană foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală și de foarte puține ori acceptă să vorbească despre copii.

În vârstă de 82 de ani, fostul tenismen și actalul om de afaceri are trei copii din două relații anterioare. În anul 1963 acesta s-a căsătorit cu Erika Braedt, o fostă handbalistă, de care s-a despărțit după numai doi ani.

Din relația acestuia cu Mikette von Issenberg are un copil, pe Ion Ion Țiriac. A fost împreună, între 1984 și 1992, și cu Heather MacLachlan.

Ceilalți doi copii, Natalia și Karim sunt din relația cu jurnalista Sophie Ayad. S-au cunoscut în anul 1994 la Munchen.

Ioana Natalia Țiriac este singura fiică a lui Ion Țiriac, are 23 de ani și studiază în Statele Unite. Ioana a fost printre principalele persoane care au organizat în anul 2018 show-ul de modă caritabil “Bucharest Charity Fashion Show”. Bineînțeles, la acest eveniment important, a fost prezent și tatăl acesteia!

Ion Țiriac a povestit în trecut că este foarte mândru de fiica lui. Îi place foarte mult că organizează astfel de evenimente de caritate și consideră că este doar meritul ei pentru acest lucru.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate