Din ciudățeniile caniculei – După femeia care făcea nudism în parc, vine cea care dormea goală pușcă sub balcon

SocialNews

Din ciudățeniile caniculei – După femeia care făcea nudism în parc, vine cea care dormea goală pușcă sub balcon

După ce o femeie din Caracal a făcut plajă dezbrăcată într-un parc, alta s-a pus să doarmă fără haine sub un balcon, la Arad.

„În data de 28 august 2023, puțin înainte de miezul nopții, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au amendat încă o femeie originară din afara orașului care se culcase dezbrăcată, pe domeniul public. În urma semnalării telefonice transmise dispeceratului de un grup de tineri care traversa o zonă de condominii din cartierul Micalaca, echipajul de ordine publică din teren a localizat persoana de sex feminin sub balconul unui bloc. Respectiva a fost identificată drept H.A., în vârstă de 40 de ani, originară din Sânpetru German, «stabilită» de câțiva ani pe străzile orașului”, spun reprezentanții Poliției Locale, potrivit adevarul.ro.

Aflată sub influența băuturilor alcoolice, femeia din județul Arad a refuzat transportul cu ambulanța solicitată de patrula DGPL, în pofida recomandărilor personalului medical de a beneficia de asistența de specialitate.

Acesta a primit o amendă în cuantum de 200 lei. La plecarea echipajului, femeia s-a îmbrăcat, a curățat locul afectat și a părăsit zona.

O femeie din Caracal, care se afla în trecere prin Arad a făcut plajă dezbărcată într-un parc

Amintim că în data de 21 august 2023, o femeie din Caracal, care se afla în trecere prin Arad a fost amendată pentru că a făcut plajă mai mult dezbărcată într-un parc din municipiu. Pentru gestul ei a fost amendată.

  Casa Albă se bucură de "stabilizarea" numărului de cazuri de supradoză în SUA

Este vorba despre o zonă din cartierul arădean Vlaicu. Femeia spune că la ea în Caracal face plajă așa fără să fie amendată.

„În data de 21.08.2023, în jurul orei 13:00, polițiștii locali arădeni au identificat și amendat o persoană care a încălcat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv a procedat la expunerea indecentă a corpului pe domeniul public, făcând “plajă” “nud” într-un parc”, spuneau reprezentanții Poliției Locale.

Femeia se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal.

content-imageSursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment