Directorul Bursei de la Varşovia a fost concediat

SocialNews

Directorul Bursei de la Varşovia a fost concediat

Acţionarii Bursei de la Varşovia au decis luni concedierea directorului general Marek Dietl şi numirea lui Tomasz Bardzilowski în locul acestuia, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Tomasz Bardzilowski conducea firma financiară poloneză Ipopema Securities şi era consilier al Consiliului de Administraţie al firmei.

Concedierea lui Dietl, care conducea de la finalul lui 2017 Bursa de la Varşovia, vine după ce noul Guvern s-a angajat să înlăture din companiile de stat persoanele considerate a fi fost nominalizate politic de fostul partid de guvernământ.

De asemenea, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor a votat pentru modificarea componenţei Consiliului de Supervizare, unde au fost numiţi, printre alţii, candidaţii Trezoreriei: Piotr Prazmo, Jerzy Kalinowski, Iwona Sroka, Katarzyna Szwarc şi Pawel Hominski.

Conform reglementărilor, schimbările în Consiliul de Administraţie trebuie aprobate de Autoritatea de Supervizare Financiară din Polonia (KNF), pentru a intra în vigoare.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate