Divorț răsunător! Actorul Vlad Zamfirescu și-a părăsit soția, după 21 de ani de căsnicie

SocialNews

Fiul marelui actor Florin Zamfrescu a luat o decizie șocantă fără a oferi prea multe explicații. După 21 de ani de căsnicie, Vlad și-a făcut bagajele și a părăsit căminul conjugal!

Un divorț răsunător în lumea teatrului! Vlad Zamfirescu decide să părăsească casa în care locuiește împreună cu soția Mihaelei, care are doi copii cu el.

Conform click! Totul s-a încheiat între Vlad Zamfilscu și fosta lui soție, deși Mihaela a acceptat cu greu divorțul actorului. Se pare că deși fiul marelui actor Florin Zamfilscu a apărut în multe proiecte profesionale, el își va face mereu timp să-i însoțească pe cei doi băieți, chiar dacă aceștia nu mai locuiesc sub același acoperiș.

Actorul a fost alături de fosta lui soție de 26 de ani, dintre care 21 au fost căsătoriți. Mihaela Zamfirescu este coregrafă și totodată implicată în lumea artei. În urmă cu aproximativ două săptămâni, Vlad Zamfirescu a acceptat un interviu cu Click!, în care a evitat subiectul familiei. El a vorbit mai mult despre proiectele profesionale la care a participat la sfârșitul acestui an.

Cum va petrece sărbătorile Vlad Zamfirescu

Eu o să stau mai mult pe la birou, asta-i viața, pentru că este închidere de an! O mini vacanță, dar aproape de birou, pentru că am multă treabă. Nu am timp să plec din București, din păcate, anul acesta”, a declarat actorul pentru aceeași sursă.

Vlad Zamfirescu, în vârstă de 47 de ani, se consideră părinte norocos, cei doi fii ai săi au 11 și 14 ani. Au moștenit talentul lui actoricesc și au vrut să-i calce pe urme. Invitat să accepte Kanal D News, actorul a dezvăluit cum se înțelege cu fiul său și a dezvăluit, de asemenea, secretele relației tată-fiu.

Mă înțeleg foarte bine cu ei; Nu-i împing neapărat spre meseria asta (n.r. – de actor), au dat casting și au fost aleși; am văzut că pe platou s-au descurcat destul de bine, erau, cumva, în elementul lor. Le-a plăcut, să vedem ce-or face pe viitor. Nu vreau să-i împing, neapărat, pe drumul asta! (…)”. 

Sursa: Ciao

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate