Doliu din industria muzicală: membrul Il Divo a murit de Covid-19, la doar 53 de ani

SocialNews

Cântărețul spaniol Carlos Marín este membru al grupului Il Divo. Potrivit contului oficial de Twitter al cvartetului, acesta a murit la vârsta de 53 de ani.

„Cu sufletul greu vă anunţăm că prietenul şi partenerul nostru Carlos Marín a murit. Prietenii, rudele şi fanii îi vor simţi lipsa. Nu va mai exista o altă voce şi un spirit ca ale lui Carlos”.

Potrivit TVE, Marín a fost diagnosticat cu Covid-19, a primit terapie intensivă într-un spital din Manchester, a fost intubat și a indus comă.

După diagnosticul său, concertul programat inițial pentru această iarnă a fost mutat în vara viitoare.

Il Divo este un cvartet liric compus din bărbați, fondat de producătorul Simon Cowell, care este și fondatorul One Direction.

Marín a lucrat ca actor în diverse musicaluri și a devenit parte a proiectului în 2003 cu Urs Bühler, Sébastien Izambard și David Miller.

Până în prezent, au lansat nouă albume de studio, de la eponimul „Il Divo” (2004) la cel mai recent „For Once In My Life: A Celebration of Motown” (2021), și au vândut peste 40 de milioane de copii, toți. peste lume.

Solo a lansat anul trecut albumul „Portrait” al lui Marín, care includea „Bohemian Rhapsody” al Queen și alte versiuni.

Sursa: Stiri pe Surse

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate