conditii-psd-intrare-guvernare-734235-2b2e9f9c

Domnilor Guvernanti, Fi ti Responsabili, Fi ti Onesti, lua ti DECIZII in interesul cetetenilor Romaniei.

In virtutea PRINCIPIULUI ECHITATII, ce inseamna ,,Principiul Etic si Juridic care sta la baza Reglementarii tuturor Relatiilor sociale in spiritul ; Dreptatii, Egalitatii, Justitiei, Colaborarii si RESPECTULUI RECIPROC.
Subsemnatul formulez urmatoarea PETITIE, prin care va rog sa puneti pe lista Prioritatilor Legislative in noua sesiune din Febroarie 2022 cu privire la:

1.Eliminarea tuturor PENSII SPECIALE, inclusiv din Armata si Justitie, si pana la incheierea Reformei din Temeli a Sistemului de Pensii ce trebuie asezat pe Principiile Echitatii, Contrbutivitatii si Solidaritatii, pentru a reechilibra Bugetul Asigurarilor de Stat INSTITUITTI 9 NOUA PENSII SOCIALE TRANZITORII, pornind de la valoarea de 2000-3000-4000-5000-6000-7000-8000-9000-10000LEI sume rotunde usor de impartit si ECHITABIL RETRIBUITE, tuturor Categoriilor de Pensionari,
Este evident ca PENSIA MAXIMA pe viitor nu poate fi mai mare de 10000 lei in momentul de fata Statul Roman nu poate platii o pensie mai mare.

2.Diminuarea tuturor Salarillor Bugetarilor indeosebi Salariile Conducatorilor INSTITUTIILOR STATLUI Locale si Centrale, Guvernamentale si al Puterii Judecatoresti, Deconcentrate Agentii Guvernamentale, care sa fie aduse sub salariul Presedintelui Romaniei , al Primului Ministru si al Ministrilor si Secretarilor de stat,
In acest sens se repara o ANOMALIE cred nemaiitalnita la nici un stat, se institue o Erahie a Retributiei in Functie de Importanta FUNCTIEI pe Scara Sociala si se restabileste o ECHITATE in Gestionarea Banilor Publici. .Bonusurile si Primele se vor da doar pentru Inalta Performanta.

3.Suspendarea si Stoparea Definitiva a Plati de catre Stat a unor SALARII castigate in Instanta, chipurile ca Legea I Neconstitutionala, si indeosebi Magistratii sau Conducatorii de Institutii au fost frustratii de Drepturi Salariale PENSII SPECIALE, sau Bonusuri Inventate, Nejustificate, Excesiv de mari.
Salarizarea in Romania se face pe baza Codului Muncii si nu Prin INSTANTA, Cel care a incalcat Normele Codului Muncii el RASPUNDE CIVIL PECUNIAR, si nu putem invoca la INFINIT si si castiga in instanta pe baza de Neconstitutionalitatea Legi.
Rog Curtea Constitutionala Avocatul Poporului , ca un Principiu de Actiune VIITOARE sa Judece Constitutionalitatea unei Legi Legalitatea ei, inainte de a fi Promulgata si de a intra in Vigoare.
Politic Vorbind Marea Coalitia de Guvernare PSD-PNL-UDMR-MINORITATI, care a guvernat Romania prin rotatie sa si spele pacatele sa indrepte greselile anterioare pentru a putea si pe viitor sa ramana partide care sa REVENDICE MORAL SI DEMOCRATIC CONDUCEREA ROMANIEI jurist Mihail Balan Presedinte Fondator al Clubului de Solidaritate M.Eminescu Craiova.

  Am mai trăit așa în comunism!

Recomandari:

Hitul care i-a dat mari bătăi de cap lui Smiley: „Oamenii au crezut că eu chiar mi-am pierdut buleti...
Cod de ploi, vijelii și grindină astăzi în 15 județe!
Whatsapp anunță noi funcții pentru versiunea sa business
Suntem în pragul unei reale crize alimentare!
Dieta lui Chef Cătălin Scărlătescu. Ce are voie să mănânce, după ce a slăbit 50 de kilograme: „Conti...
Facebook F8: vedeți modificările și știrile pentru Instagram și Facebook anunțate la evenimentul reț...
Apel la 112! A fost trimis din blocul unde locuiește acum Liviu Dragnea
Secretele lui Nicolae Ceaușescu ies la iveală!
George Burcea, confesiune neașteptată: ”Am dat șpagă 1000 de dolari!”
Dr. Adina Alberts - "Ne otrăvim copiii cu mâna noastră"!
De trei ori „A”. Adela Popescu a anunțat numele celui de-al treilea bebeluș. Ce imagine a postat onl...
Val de aer polar în întreaga țară. Cum va fi vremea de Crăciun
O femeie din Brașov a fost păcălită cu 130.000 de EURO în urma unui telefon
După opt luni de pauză, a fost redeschis Turnul Eiffel!
Taxă pentru zahărul și sarea din alimente impusă de Marea Britanie!
59 de ani de la moartea lui Marilyn Monroe: Netflix pregătește „Blonde”, cu Ana de Armas în rolul ac...
În România există aproape 1 milion de persoane cu dizabilități (4,43% din populația țării)!
Mihai Căldăraru tânărul crescut în orfelinat, luptă pentru copiii sărmani.
La vremuri noi, probleme vechi.
Care este adevăratul motiv pentru care Florin Călinescu a plecat de la Pro TV! Ce proiect pregătește...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.